Povezane vesti

Uzalud aplauzi dela publike, Musa odjavio Partizan zbog Grobara: Sa Ostojom sam pričao mnogo puta, ipak ti povici ne trebaju…

Uzalud aplauzi dela publike, Musa odjavio Partizan zbog Grobara: Sa Ostojom sam pričao mnogo puta, ipak ti povici ne trebaju…

Hot sport pre 9 sati
Evo šta je poručio u najkvalitetnijem srpskom podkastu! Bosanskohercegovački reprezentativac Džanan Musa, sadašnji košarkaš Dubaija, otvoreno je govorio o svom odlasku iz Reala i pregovorima koje je vodio tokom leta, gostujući u sjajnom košarkaškom… »
"Nije bilo jednostavno za moju porodicu" Musa bez dlake na jeziku o pregovorima sa Partizanom - pričao o Ostoji i navijačima…

"Nije bilo jednostavno za moju porodicu" Musa bez dlake na jeziku o pregovorima sa Partizanom - pričao o Ostoji i navijačima…

Kurir pre 9 sati
Nakon što je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović potvrdio da su razgovori vođeni, ali da saradnja nije realizovana, oglasio se i reprezentativac Bosne i Hercegovine. Musa je istakao da je odluku da ne obuče dres Partizana doneo iz porodičnih razloga… »
"Bilo je blizu, ponuda je bila na stolu..." Džanan Musa otkrio da je bio blizu potpisivanja ugovora sa Partizanom

"Bilo je blizu, ponuda je bila na stolu..." Džanan Musa otkrio da je bio blizu potpisivanja ugovora sa Partizanom

Večernje novosti pre 10 sati
Košarkaš Dubaija Džanan Musa otkrio je da je bio blizu da potpiše ugovor sa beogradskim Partizanom. FOTO: Profimedia Musa je potvrdio da je ponuda zaista postojala, ali da su presudili privatni razlozi. "Bila je ponuda Partizana. Pričali smo Ostoja… »
Musa priznao: ''Partizan bi nas razbio u trećoj utakmici i to svi znamo!''

Musa priznao: ''Partizan bi nas razbio u trećoj utakmici i to svi znamo!''

Sportske.net pre 10 sati
Prilikom nedavnog gostovanja ekipe Dubaija u Beogradu i meča protiv Partizana, Džanan Musa je imao vremena i za gostovanje u popularnom podkastu '' 6.75 range'', gde je između ostalog otkrio zbog čega nije došao u Partizan, iako je postojalo… »
Musa iskren: Bio sam blizu Partizana, ali...

Musa iskren: Bio sam blizu Partizana, ali...

Euronews pre 10 sati
Košarkaši Partizana će u petak dočekati Real Madrid u okviru 28. kola Evrolige sa početkom od 20.30 časova (TV Arena Sport). A pred ovaj okršaj, nekadašnji košarkaš "los blankosa", koji trenutno nastupa za Dubai, Džanan Musa, govorio je u podkastu "6,75… »
„Bio sam blizu Partizana, čekao poziv Željka, ali sam morao da mislim na porodicu i povike navijača…“

„Bio sam blizu Partizana, čekao poziv Željka, ali sam morao da mislim na porodicu i povike navijača…“

Telegraf pre 11 sati
Košarkaš Dubaija i reprezentativac Bosne i Hercegovine - Džanan Musa, otrio je da je bio blizu prelaska u Partozan pre nego što je potpisao za DUbai. Takođe, izneo je u javnost sve detalje, kao i zbog čega je sve to bilo u jednom trenutku gotovo… »
"Malo je falilo da se čujem sa Željkom Obradovićem": Džanan Musa otkrio sve o pregovorima sa Mijailovićem

"Malo je falilo da se čujem sa Željkom Obradovićem": Džanan Musa otkrio sve o pregovorima sa Mijailovićem

Mondo pre 12 sati
Košarkaš Dubaija Džanan Musa otkrio je svoju stranu priče o ponudi beogradskog Partizana. Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je nedavno izašao u javnost i obelodanio da je su vođeni pregovori sa bosanskim igračem, ali da do dogovora nije došlo. Kako… »
"Bomba" koja nije odjeknula: Musa otkrio zbog čega nije došao u Partizan VIDEO

"Bomba" koja nije odjeknula: Musa otkrio zbog čega nije došao u Partizan VIDEO

B92 pre 12 sati
Džanan Musa, bosanskohercegovački košarkaš koji brani boje Dubaija, otkrio je da je svojevremeno bio blizu potpisa za Partizan. Saga oko potencijalnog dolaska Muse među crno-bele dobila je i drugu stranu priče, nakon što je on sam otvoreno govorio o… »

Vesti dana »