Povezane vesti

Zakazano suđenje Trampa protiv BBC-a

Zakazano suđenje Trampa protiv BBC-a

N1 Info pre 17 sati
Suđenje po tužbi američkog predsednika Donalda Trampa protiv britanskog javnog servisa Bi-Bi-Si (BBC), kojoj se traži odšteta od više milijardi dolara, zakazano je za februar 2027. godine, objavio je danas BBC. Datum suđenja objavljen je pošto je sud na… »
Suđenje po tužbi Trampa protiv Bi-Bi-Sija zakazano za februar 2027.

Suđenje po tužbi Trampa protiv Bi-Bi-Sija zakazano za februar 2027.

Politika pre 17 sati
Tramp ih tuži zbog klevete i načina na koji su montirana dva dela govora, što je stvorilo utisak da je podstakao svoje pristalice da upadnu u Kapitol 2021. LONDON – Suđenje po tužbi američkog predsednika Donalda Trampa protiv Bi-Bi-Sija zakazano je za… »
Tramp protiv BBC-ja: Određen datum početka suđenja

BBC News pre 19 sati
Američki predsednik je tužio BBC zbog montaže njegovog govora i traži odštetu od pet milijardi dolara. Prvo ročište u februaru 2027. Suđenje po tužbi Donalda Trampa, predsednika Sjedinjenih država, protiv BBC-ja zbog montaže njegovog govora trebalo bi da… »

Južne vesti pre 21 sat
BBC Suđenje po tužbi Donalda Trampa, predsednika Sjedinjenih država, protiv BBC-ja zbog montaže njegovog govora trebalo bi da počne sredinom februara 2027, piše u sudskim dokumentima. Tramp je podneo tužbu protiv BBC-ja zbog montaže njegovog govora od 6… »

Danas pre 21 sat
Suđenje po tužbi Donalda Trampa, predsednika Sjedinjenih država, protiv BBC-ja zbog montaže njegovog govora trebalo bi da počne sredinom februara 2027, piše u sudskim dokumentima. Tramp je podneo tužbu protiv BBC-ja zbog montaže njegovog govora od 6… »

NIN pre 20 sati
Suđenje po tužbi Donalda Trampa, predsednika Sjedinjenih država, protiv BBC-ja zbog montaže njegovog govora trebalo bi da počne sredinom februara 2027, piše u sudskim dokumentima. Tramp je podneo tužbu protiv BBC-ja zbog montaže njegovog govora od 6… »

Radio 021 pre 21 sat
Američki predsednik je tužio BBC zbog montaže njegovog govora i traži odštetu od pet milijardi dolara. Prvo ročište u februaru 2027. BBC Suđenje po tužbi Donalda Trampa, predsednika Sjedinjenih država, protiv BBC-ja zbog montaže njegovog govora trebalo… »

Vesti dana »