Povezane vesti

'Bio sam mrtav 40 minuta i evo šta sam naučio o životu'

BBC News pre 3 sata
Posle srčanog zastoja, Patrik Čarnli bio je klinički mrtav, a kada se vratio u život, više nije bio isti čovek. Umiranje obično ne donosi novi život, ali upravo to se dogodilo Patriku Čarnliju. Uspešni korporativni advokat, čovek koji je svaki trenutak… »
‘Bio sam mrtav 40 minuta i evo šta sam naučio o životu’

Južne vesti pre 3 sata
BBC Patrik Čarnli probudio se iz kome sa povredom mozga koja mu je promenila pogled na život. Umiranje obično ne donosi novi život, ali upravo to se dogodilo Patriku Čarnliju. Uspešni korporativni advokat, čovek koji je svaki trenutak odmora smatrao… »

Radio 021 pre 3 sata
Posle srčanog zastoja, Patrik Čarnli bio je klinički mrtav, a kada se vratio u život, više nije bio isti čovek. BBC Patrik Čarnli probudio se iz kome sa povredom mozga koja mu je promenila pogled na život. Umiranje obično ne donosi novi život, ali upravo… »

NIN pre 3 sata
Umiranje obično ne donosi novi život, ali upravo to se dogodilo Patriku Čarnliju. Uspešni korporativni advokat, čovek koji je svaki trenutak odmora smatrao "izgubljenim vremenom", neumorno je jurio karijeru i uspeh. Tokom pandemije 2021. godine, radio je… »

Danas pre 3 sata
Umiranje obično ne donosi novi život, ali upravo to se dogodilo Patriku Čarnliju. Uspešni korporativni advokat, čovek koji je svaki trenutak odmora smatrao „izgubljenim vremenom“, neumorno je jurio karijeru i uspeh. Tokom pandemije 2021. godine, radio je… »

Vesti dana »