Povezane vesti
"Indira Radić je sa kolegom vodila ljubav, video sam ih": Iznete šokantne tvrdnje o pevačici i ovom folkeru
Mondo 12.02.2026
Vlasnik jednog lokala u Beču Fetah Mujić izneo je dugo čuvanu tajnu o folk pevačici Indiri Radić i pevaču Srećku Šušiću, koji su, kako on tvrdi, bili u vezi. Izneo je niz detalja o njima, a nijedan dosad nije bio poznat javnosti. "Indira Radić je kod nas… »
"Indira je sa kolegom bila u vezi, ja sam ih video kako vode ljubav" Vlasnik lokala tvrdi da je ovaj pevač njen bivši: "Živela…
Blic 12.02.2026
Indira Radić je, kako Fetah tvrdi, počela karijeru nastupom u njegovom lokalu. Mujić je podelio detalje iz privatnog života Radićeve i Šušića, opisujući ih iz njegovog ugla. Vlasnik jednog lokala u Beču Fetah Mujić izneo je dugo čuvanu tajnu o folk… »
Indira bila u vezi sa ovim pevačem?! Vlasnik lokala u Beču izneo šok tvrdnje: "Video sam kako vode ljubav"
Telegraf 12.02.2026
Vlasnik jednog lokala u Beču, Fetah Mujić, izneo je tvrdnje o pevačici Indiri Radić i pevaču Srećku Šušiću koje će mnoge iznenaditi. Indira Radić i Srećko su, kako on tvrdi, navodno bili u vezi. Mujić je izneo je niz detalja o njima, a nijedan dosad nije… »
Vesti dana »
Aksios: SAD i Iran postigli sporazum, još treba da ga odobri Tramp
N1 Info pre 32 minutajoš 30 povezanih
(Foto) Vanredna sednica zbog havarije u Čačku! Vlada naložila hitne mere: Otvorena besplatna telefonska linija za dostavu flaširane vode
Blic pre 2 minutajoš 68 povezanih
Čuda pred golom Radničkog, u Novom Beogradu ne veruju šta ne ulazi u gol
Nova pre 32 minutajoš 61 povezana
Kladionice veoma oprezne posle ispadanja Sinera, ovo je kvota da će Novak Đoković sutra pobediti Fonseku na RG
Telegraf pre 27 minutajoš 74 povezane