Povezane vesti
"Indira Radić je sa kolegom vodila ljubav, video sam ih": Iznete šokantne tvrdnje o pevačici i ovom folkeru
Mondo pre 19 sati
Vlasnik jednog lokala u Beču Fetah Mujić izneo je dugo čuvanu tajnu o folk pevačici Indiri Radić i pevaču Srećku Šušiću, koji su, kako on tvrdi, bili u vezi. Izneo je niz detalja o njima, a nijedan dosad nije bio poznat javnosti. "Indira Radić je kod nas… »
"Indira je sa kolegom bila u vezi, ja sam ih video kako vode ljubav" Vlasnik lokala tvrdi da je ovaj pevač njen bivši: "Živela…
Blic pre 23 sata
Indira Radić je, kako Fetah tvrdi, počela karijeru nastupom u njegovom lokalu. Mujić je podelio detalje iz privatnog života Radićeve i Šušića, opisujući ih iz njegovog ugla. Vlasnik jednog lokala u Beču Fetah Mujić izneo je dugo čuvanu tajnu o folk… »
Indira bila u vezi sa ovim pevačem?! Vlasnik lokala u Beču izneo šok tvrdnje: "Video sam kako vode ljubav"
Telegraf pre 23 sata
Vlasnik jednog lokala u Beču, Fetah Mujić, izneo je tvrdnje o pevačici Indiri Radić i pevaču Srećku Šušiću koje će mnoge iznenaditi. Indira Radić i Srećko su, kako on tvrdi, navodno bili u vezi. Mujić je izneo je niz detalja o njima, a nijedan dosad nije… »
Vesti dana »
Naložena obdukcija preminulog Nišlije: Više javno tužilaštvo u Čačku povuklo ovaj potez, hitan zahtev upućen i policiji
RINA pre 1 satjoš 34 povezane
Bogdan Bogdanović se oglasio zbog Nikole Topića! Kapiten Srbije oduševljen mladim herojem - podelio njegove prve poene i poslao brutalnu poruku! video
Kurir pre 2 satajoš 40 povezanih
Protest u Sarajevu zbog tramvajske nesreće u kojoj je poginuo 23-godišnji student
NIN pre 1 satjoš 33 povezane