Povezane vesti
"Niko mi ne bi dao da usvojim dete, a bio bih divan otac" Bolno priznanje dr Igija: "Živim život bez smisla"
Telegraf pre 3 sata
Pevač koji se proslavio devedesetih godina Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, ne krije da ga život nije mazio. Najveći udarac u životu bila mu je smrt majke i brata, posle čega je, kako priznaje, počeo da razmišlja i o najcrnjim stvarima - imao je… »
"Išao je na hemioterapije, nije pričao sa mnom" Dr Igi nakon brata sahranio oca i majku: "Nije bilo rešenje da odem za njima…
Blic pre 6 sati
Igor Todorović, poznatiji kao Dr Igi, ispričao je kako ga je smrt brata, oca i majke duboko emotivno obeležila. Naveo je da se trudom borio uz brata tokom njegove terapije, ali je sve bilo uzaludno Igor Todorović, poznatiji kao Dr Igi imao je težak… »
"Živim život bez smisla" Bolna ispovest dr Igija: Niko mi ne bi dao da usvojim dete, a bio bih divan otac: Masu para mi nisu…
Kurir pre 7 sati
Muzičar Igor Todorović - Dr Igi, obeležio je muzičku scenu devedesetih godina, a nakon duže medijske pauze pojavio se i ponovo počeo da nastupa. Muzika je i dalje njegova velika ljubav, kroz koju je čak opisao i neke svoje nesuđene ljubavi. Igi je jednom… »
Vesti dana »
Napeto na Ubu: Interventna policija na ulicama dok se istovremeno održava doček studenata i skup SNS-a
Nedeljnik pre 1 satjoš 12 povezanih
Lončar: Moramo da proverimo ceo sistem u čačanskoj bolnici, istrage će pokazati uzrok smrti
Radio 021 pre 1 satjoš 76 povezanih
VJT: Bivša pomoćnica direktora u Upravi za sprečavanje pranja novca uhapšena zbog odavanja poverljivih podataka medijima
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 38 povezanih