Povezane vesti
Angelina Topić: ''Poseban osećaj! Popiješ kafu u svom stanu i pobediš u svom Beogradu...''
Sportske.net 12.02.2026
Angelina Topić je juče, prema očekivanju, trijumfovala u skoku uvis na dvoranskom mitingu u Beogradu, preskočivši visinu od 1.96 metara. "Divan je osećaj, drugi put sam pobedila u Beogradu. I prošle godine sam donela zlato i poseban je osećaj takmičiti… »
Angelina Topić: Ne volim sebi da postavljam velika očekivanja na takmičenjima
Danas 11.02.2026
Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je novu zlatnu medalju u karijeri. Ona je bila najbolja u finalu mitinga u Beogradu preskočivši visinu 1,96 metara, a nakon ceremonije dodele medalja u razgovoru sa novinarima je okrila kako se osećala tokom… »
Vesti dana »
Memić stavio prst u oko celoj Americi: "Dajte nam SAD, da pokažemo ko je ovde domaćin"
Mondo pre 24 satajoš 35 povezanih
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 5 satijoš 43 povezane
Svaki drugi ili treći dan u 2025. godini prekoračena dozvoljena koncentracija PM čestica u Prokuplju, Leskovcu i Nišu
Južne vesti pre 8 satijoš 12 povezanih
"Toplotni talas ugrožava živote": Dramatično upozorenje SZO nakon rekordnih temperatura širom Evrope
Mondo pre 4 satijoš 25 povezanih