Povezane vesti
"Iranci bi mogli da budu primorani...": Netanjahu skeptičan po pitanju bilo kakvog sporazuma sa Teheranom
Kurir pre 17 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahuizjavio je danas, pre povratka u Izrael iz posete Sjedinjenim Američkim Državama, da bi Iranci mogli da budu primorani da prihvate "dobar dogovor" sa Vašingtonom. "Upravo sam završio kratku, ali važnu posetu… »
Tramp i Netanjahu pojačavaju pritisak: Biće primorani
B92 pre 18 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas, pre povratka u Izrael iz posete Sjedinjenim Američkim Državama, da bi Iranci mogli da budu primorani da prihvate "dobar dogovor" sa Vašingtonom. "Upravo sam završio kratku, ali važnu posetu… »
Iranci bi mogli da budu primorani da prihvate „dobar dogovor” sa SAD
Politika pre 18 sati
Trampu jasno stavio do znanja da svaki sporazum sa Iranom „mora da sadrži komponente” koje su važne za Izrael i celu međunarodnu zajednicu. VAŠINGTON – Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas, pre povratka u Izrael iz posete Sjedinjenim… »
Vesti dana »
NIS zatražio novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD za rad kompanije i posle 20. februara
Danas pre 2 satajoš 25 povezanih
Trener Oklahome Dejnjo: Presrećan sam zbog Topića, pred njim je dug put
RTS pre 4 satijoš 37 povezanih
Hapšenje u Crnoj Gori: Priveden biznismen Veselin Barović, zbog utaje poreza i neovlašćeno držanje oružja
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih