Povezane vesti
"Miki je povukao na Hasana, neće on da mi određuje život" Peja žestoko udario na polubrata zbog Ene: On se potpuno izgubio...…
Kurir pre 15 sati
Miki Dudić je u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem i Asminom Durdžićem u rijalitiju "Elita 9" izrazio zabrinutost zbog glasina da njegov mlađi brat Peja želi da oženi Enu Čolić. Miki smatra da je njegov brat još uvek nezreo, te da Ena nije za… »
"Afteruša, postoje snimci kako..." Ena Čolić hoće da nazove dete po Mikiju Dudiću, a on je brutalno ponizio
Telegraf pre 17 sati
Rijaliti takmičar Miki Dudić u "Eliti 9" blati snajku Enu Čolić, za koju kaže da je obična "afteruša" koja njegovom bratu Jovanu Pejiću nije potrebna. Kako smo pisali, Ena i Peja odlučili da svom detetu, kad ga budu imali, daju ime po stricu Mikiju, a… »
"Afteruša" Ena Čolić hoće da nazove dete po Mikiju Dudiću, a on je ovako ponizio: "Tražio sam Asminu da mi da snimke", ne…
Blic pre 18 sati
Kritikuje način života i ponašanje Ene, smatrajući da ona ne odgovara njegovom bratu. Naglašava da bi Peja trebao doneti bolje životne odluke, s obzirom na prošle prilike koje je imao. Rijaliti takmičar Miki Dudić u "Eliti 9" blati snajku Enu Čolić, za… »
Vesti dana »
NIS podneo zahtev za novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
Serbian News Media pre 5 minutajoš 25 povezanih
Trener Oklahome Dejnjo: Presrećan sam zbog Topića, pred njim je dug put
RTS pre 4 satijoš 37 povezanih