Povezane vesti

Prvi sam napravio privatni FMP i osvajao ABA lige, sa Zvezdom sada nemam ništa: Nebojša Čović bez dlake na jeziku!

Prvi sam napravio privatni FMP i osvajao ABA lige, sa Zvezdom sada nemam ništa: Nebojša Čović bez dlake na jeziku!

Hot sport pre 6 sati
Evo šta je imao da poruči! Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović otvoreno je govorio u emisiji KIDA Show, osvrnuvši se na odnose sa Crvenom zvezdom, period nakon njegovog odlaska i ulogu koju je imao u stvaranju današnje strukture kluba… »
Čović: "Glupost je da sam najuren iz Zvezde, Partizan je imao problem struke, a ne uprave!"

Čović: "Glupost je da sam najuren iz Zvezde, Partizan je imao problem struke, a ne uprave!"

Sportske.net pre 7 sati
Predsednik Košaraškog saveza Srbije Nebojša Čović demantovao je da je nateran da ode iz Crvene zvezde, već da je otišao na čelo državnog tima zbog poziva koji je usledio nakon odlaska Predraga Danilovića. Prvi čovek srpske košarke je večeras razjasnio… »
Čović: "Nemam nikakav odnos sa trenutnom upravom Zvezde"

Čović: "Nemam nikakav odnos sa trenutnom upravom Zvezde"

B92 pre 7 sati
Nekadašnji predsednik Crvene zvezde i aktuelni prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović, govorio je o odlasku sa Malog Kalemegdana, odnosu sa sadašnjom upravom crveno-belih i stanju u domaćoj košarci, uz niz oštrih poruka. U emisiji "Kida show"… »
Čović otkrio kakav odnos ima sa upravom Zvezde, pa poručio: "Glupost je da sam najuren"

Čović otkrio kakav odnos ima sa upravom Zvezde, pa poručio: "Glupost je da sam najuren"

Telegraf pre 7 sati
Nebojša Čović danas je predsednik Košarkaškog saveza Srbije, a bio je dugi niz godina predsednik Crvene zvezde. Prvi čovek KSS-a govorio je o raznim temama u podkastu "Kida šou". Čović se osvrnuo prvo na njegov odlazak iz Zvezde: - Glupost je da sam… »

Vesti dana »