Povezane vesti

Lebron Džejms konačno dočekao taj tripl-dabl i ušao u istoriju NBA lige

Lebron Džejms konačno dočekao taj tripl-dabl i ušao u istoriju NBA lige

Telegraf pre 22 dana
Svemogući Lebron Džejms postao je najstariji igrač u istoriji NBA lige koji je zabeležio tripl-dabl učinak, pošto je do tog dostignuća stigao u pobedi svojih Los Anđeles Lejkersa nad ekipom Dalasa rezultatom 124:104. Džejms je meč završio sa 28 poena i… »
Lebron Džejms tripl-dablom ispisao istoriju NBA lige

Lebron Džejms tripl-dablom ispisao istoriju NBA lige

Danas pre 22 dana
Lebron Džejms je postao najstariji igrač u istoriji NBA lige koji je ostvario tripl-dabl, a on je to učinio u pobedi Los Anđeles Lejkersa nad Dalas Meveriksima rezultatom 124:104 uoči Ol-star pauze. Džejms (41 godina) je imao učinak od 28 poena, 12… »
"To sam ja - samo razigrani 41-godišnjak"

"To sam ja - samo razigrani 41-godišnjak"

B92 pre 22 dana
Košarkaš LA Lejkersa Lebron Džejms poručio je da će igrati dok god oseća strast prema igri. On je istakao da njegove košarkaške sposobnosti i dalje nisu u padu, uprkos tome što ima 41 godinu. Iskusni as je u četvrtak uveče ispisao novu stranicu NBA… »
"Kralju" godine samo broj - Džejms najstariji igrač sa tripl-dablom

"Kralju" godine samo broj - Džejms najstariji igrač sa tripl-dablom

RTS pre 22 dana
Jedan od najboljih igrača svih vremena Lebron Džejms je u pobedi Los Anđeles lejkersa nad Dalas maveriksima 124:104 upisao 28 poena, 12 asistencija i 10 skokova, postavši najstariji NBA igrač sa tripl-dabl učinkom na jednom meču. U dvadeset i drugoj… »
Lebron upisao tripl-dabl i ušao u istoriju NBA lige VIDEO

Lebron upisao tripl-dabl i ušao u istoriju NBA lige VIDEO

B92 pre 22 dana
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su savladali Dalas Maverikse sa 124:104, u okviru NBA lige. Lejkerse je do pobede predvodio sjajni Lebron Džejms koji je ostvario tripl-dabl sa 28 poena, 10 skokova i 12 asistencija. Bio mu je to 123. tripl-dabl u karijeri… »

Vesti dana »