Povezane vesti

Američki ministar zdravlja Robert Kenedi priznao da je šmrkao kokain sa dasaka WC šolje

Američki ministar zdravlja Robert Kenedi priznao da je šmrkao kokain sa dasaka WC šolje

Radio 021 pre 9 sati
Američki ministar zdravlja Robert Kenedi Mlađi izjavio je u podkastu da se "ne plaši bacila", jer je "šmrkao kokain sa toaletnih dasaka". Američki ministar zdravlja priznao je ovo tokom podkasta "This past weekend", popularnog američkog podkastera Teo… »
Trampov ministar zdravlja otkrio: "Šmrkao sam kokain sa daski za WC"

Trampov ministar zdravlja otkrio: "Šmrkao sam kokain sa daski za WC"

B92 pre 9 sati
Američki ministar zdravlja i socijalnih usluga Robert F. Kenedi Mlađi izneo je šokantno priznanje o svojoj prošlosti sa drogama gostujući u četvrtak u jednom podkastu. Govoreći o svojoj borbi sa zavisnošću, Robert F. Kenedi Mlađi je otkrio do sada… »
Ministar zdravlja SAD priznao da je „šmrkao kokain s WC šolje“

Ministar zdravlja SAD priznao da je „šmrkao kokain s WC šolje“

Danas pre 10 sati
Američki ministar zdravlja Robert F. Kenedi Mlađi je rekao da se „ne plaši klice“ jer je „šmrkao kokain sa WC šolje“. RFK Mlađi, kako ga često zovu, priznao je to podkasteru Teu Vonu tokom jedne epizode ​​njegove emisije „This Past Weekend“. Njih dvojica… »
Ministar zdravlja SAD priznao da je šmrkao kokain sa toaletnih dasaka

Ministar zdravlja SAD priznao da je šmrkao kokain sa toaletnih dasaka

N1 Info pre 10 sati
Američki ministar zdravlja Robert Kenedi Mlađi izjavio je u podkastu da se "ne plaši bacila", jer je "šmrkao kokain sa toaletnih dasaka". Američki ministar zdravlja priznao je ovo tokom podkasta "This past weekend", popularnog američkog podkastera Teo… »
(Video) Šok izjava Trampovog ministra zdravlja Robert Kenedi Mlađi: Šmrkao sam kokain sa daske za WC šolju

(Video) Šok izjava Trampovog ministra zdravlja Robert Kenedi Mlađi: Šmrkao sam kokain sa daske za WC šolju

Blic pre 11 sati
Istakao je značaj dnevnih terapijskih sastanaka i samodiscipline za svoj oporavak Govorio je o svojim iskustvima sa zavisnošću na Samitu o drogama u Nešvilu 2025. Američki ministar zdravlja i socijalnih službi Robert F. Kenedi mlađi priznao je da je u… »
Američki ministar zdravlja Robert Kenedi Mlađi priznao: "Šmrkao sam kokain sa daske za WC šolju"

Američki ministar zdravlja Robert Kenedi Mlađi priznao: "Šmrkao sam kokain sa daske za WC šolju"

Euronews pre 11 sati
Američki ministar zdravlja i socijalnih službi Robert F. Kenedi Mlađi priznao je da je u prošlosti koristio droge i da se uspešno bori sa zavisnošću već nekoliko decenija. Govoreći o svom oporavku u podkastu "This Past Weekend" komičara Tea Vona, Kenedi… »
​Robert Kenedi mlađi priznao da je konzumirao kokain sa daske za ve-ce šolju

​Robert Kenedi mlađi priznao da je konzumirao kokain sa daske za ve-ce šolju

Politika pre 11 sati
​U prošlosti je koristio droge i uspešno se bori sa zavisnošću već nekoliko decenija. Američki ministar zdravlja i socijalnih službi Robert F. Kenedi mlađi priznao je da je u prošlosti koristio droge i da se uspešno bori sa zavisnošću već nekoliko… »
Trampov ministar priznao Robert Kenedi mlađi: "Šmrkao sam kokain sa daske za WC šolju"

Trampov ministar priznao Robert Kenedi mlađi: "Šmrkao sam kokain sa daske za WC šolju"

Telegraf pre 11 sati
Američki ministar zdravlja i socijalnih službi Robert F. Kenedi mlađi priznao je da je u prošlosti koristio droge i da se uspešno bori sa zavisnošću već nekoliko decenija. Govoreći o svom oporavku u podkastu "This Past Weekend" komičara Tea Vona, Kenedi… »
"Šmrkao sam kokain sa WC daske": Šokantna priznanja Trampovog ministra (video)

"Šmrkao sam kokain sa WC daske": Šokantna priznanja Trampovog ministra (video)

Mondo pre 12 sati
Američki ministar zdravlja i socijalne zaštite Robert F. Kenedi Mlađi izneo je šokantno priznanje o svojoj prošlosti sa drogom gostujući u četvrtak u jednom podkastu. Kenedi je, govoreći o svojoj borbi sa zavisnošću, otkrio do sada nepoznate detalje. U… »
Američki ministar zdravlja šokirao: Šmrkao sam kokain sa WC daske

Američki ministar zdravlja šokirao: Šmrkao sam kokain sa WC daske

Večernje novosti pre 12 sati
AMERIČKI ministar zdravlja i socijalne zaštite Robert F. Kenedi mlađi izneo je šokantno priznanje o svojoj prošlosti sa drogama gostujući u jednom podkastu u četvrtak. Govoreći o borbi sa zavisnošću, otkrio je do sada nepoznate detalje. Foto: Profimedia… »
Šokantno priznanje Trampovog ministra zdravlja: Šmrkao sam kokain sa WC daske (VIDEO)

Šokantno priznanje Trampovog ministra zdravlja: Šmrkao sam kokain sa WC daske (VIDEO)

Vesti online pre 13 sati
Američki ministar zdravlja i socijalne zaštite Robert F. Kenedi Mlađi iznio je šokantno priznanje o svojoj prošlosti sa drogama gostujući u četvrtak, 12. februara, u jednom podkastu. Kenedi je, govoreći o svojoj borbi sa zavisnošću, otkrio do sada… »

Vesti dana »