Povezane vesti
"Spora sam samo kad vodim ljubav" Dara Bubamara otkrila kakva je u krevetu, Ceca odmah reagovala
Kurir 13.02.2026
Dara Bubamara je pevačica koja važi za vatrenu, malu bombastičnu ženu. Nosi i titulu iskrene osobe, a sada je otvoreno pričala o tome kakva je u krevetu i to u emisiji " Zvezde Granda" - Moram da vam priznam, samo kada se mazim i vodim ljubav sam spora -… »
"Spora sam samo kad vodim ljubav!" Dara imala aferu, ljubila 17 godina mlađeg, sad otkrila kakva je u krevetu
Telegraf 13.02.2026
Pevačica Dara Bubamara iznenadila je sve priznanjem u "Zvezdama Granda" i otkrila detalje svoje intime - iz kreveta. Ona je usred emisije pričala da je u pojedinim situacijama dosta mirnija nego što bi ljudi to mogli i da zamisle. Dara Bubamara je… »
"Spora sam samo kad vodim ljubav" Javnost brujala o pevačici kad je objavila intimni snimak i ljubila 17 godina mlađeg, sad…
Blic 13.02.2026
Dara Bubamara je iznenadila javnost svojim iskrenim izjavama tokom emisije 'Zvezde Granda'. Pevačica je otvoreno govorila o aspektima svog privatnog života i intimnosti. Poznata po neverovatnoj energiji Dara Bubamara iznenadila je sve priznanjem u… »
Dara Bubamara usred emisije otkrila kakva je u krevetu, Ceca na to odmah reagovala: "Ne bih…"
Telegraf 13.02.2026
Poznata po neverovatnoj energiji Dara Bubamara iznenadila je sve priznanjem u "Zvezdama Granda". Usred emisije pevačica je otkrila da je u pojedinim situacijama dosta mirnija, iako ljudi to ne očekuju od nje. - Moram da vam priznam, samo kada se mazim i… »
Vesti dana »
Kenedi, a gde ti je žena?! Trampov ministar beži sa telohraniteljima, prestravljena supruga sama trči za njima (video)
Blic pre 5 minutajoš 114 povezane
Papa Lav: Lopovi koji otimaju prirodna bogatstva, vodeći krvave ratove nam otimaju budućnost
Danas pre 2 satajoš 45 povezanih
Bliska saradnja Velike Britanije i američkih službi zbog posete Čarlsa Trećeg
Politika pre 35 minutajoš 89 povezanih
Šok za Minesotu, potvrđene crne slutnje koje bi mogle da Denver poguraju ka čudesnom preokretu
Nova pre 25 minutajoš 39 povezanih