Povezane vesti
"Spora sam samo kad vodim ljubav" Dara Bubamara otkrila kakva je u krevetu, Ceca odmah reagovala
Kurir pre 13 sati
Dara Bubamara je pevačica koja važi za vatrenu, malu bombastičnu ženu. Nosi i titulu iskrene osobe, a sada je otvoreno pričala o tome kakva je u krevetu i to u emisiji " Zvezde Granda" - Moram da vam priznam, samo kada se mazim i vodim ljubav sam spora -… »
"Spora sam samo kad vodim ljubav!" Dara imala aferu, ljubila 17 godina mlađeg, sad otkrila kakva je u krevetu
Telegraf pre 14 sati
Pevačica Dara Bubamara iznenadila je sve priznanjem u "Zvezdama Granda" i otkrila detalje svoje intime - iz kreveta. Ona je usred emisije pričala da je u pojedinim situacijama dosta mirnija nego što bi ljudi to mogli i da zamisle. Dara Bubamara je… »
"Spora sam samo kad vodim ljubav" Javnost brujala o pevačici kad je objavila intimni snimak i ljubila 17 godina mlađeg, sad…
Blic pre 15 sati
Dara Bubamara je iznenadila javnost svojim iskrenim izjavama tokom emisije 'Zvezde Granda'. Pevačica je otvoreno govorila o aspektima svog privatnog života i intimnosti. Poznata po neverovatnoj energiji Dara Bubamara iznenadila je sve priznanjem u… »
Dara Bubamara usred emisije otkrila kakva je u krevetu, Ceca na to odmah reagovala: "Ne bih…"
Telegraf pre 24 sata
Poznata po neverovatnoj energiji Dara Bubamara iznenadila je sve priznanjem u "Zvezdama Granda". Usred emisije pevačica je otkrila da je u pojedinim situacijama dosta mirnija, iako ljudi to ne očekuju od nje. - Moram da vam priznam, samo kada se mazim i… »
Vesti dana »
Dačić: Nekadašnja teniserka Tatjana Ječmenica poginula u sudaru na Orlovači
Insajder pre 40 minutajoš 18 povezanih
"Propustiće priliku za mir": Tramp upozorio Zelenskog da preduzme korake: "Rusija želi sporazum, on mora da deluje"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana