Povezane vesti

„Od sina sam krila da smo Romi“ Zlata Petrović otkrila kako je Miki reagovao kada je saznao poreklo

„Od sina sam krila da smo Romi“ Zlata Petrović otkrila kako je Miki reagovao kada je saznao poreklo

Svet & Skandal 13.02.2026
foto Ivan Vučićević Pevačica Zlata Petrović otkrila je da je sinu Miroslavu Mikiju Dudiću tek kada je napunio osam godina rekla da je po majci Romkinja. Iako se ona svojim poreklom nikada nije stidela, Mikiju je trebalo malo vremena da sve to prihvati i… »
Sin naše pevačice pričao svima da mu je baba Grkinja: Ona mu u osmoj godini rekla da je zapravo Rom.

Sin naše pevačice pričao svima da mu je baba Grkinja: Ona mu u osmoj godini rekla da je zapravo Rom.

Mondo 13.02.2026
Zlata Petrović još jednom je pokazala koliko je otvorena kada je reč o privatnom životu i porodičnim temama. Pevačica je nedavno otkrila je da je sinu Miroslavu Mikiju Dudiću tek kada je napunio osam godina rekla da je po majci Romkinja, naglasivši da se… »
"Krila sam od sina da smo Romi" Zlata Petrović o tome kako je Miki prihvatio njeno poreklo: "Drugarima je pričao da su to…

"Krila sam od sina da smo Romi" Zlata Petrović o tome kako je Miki prihvatio njeno poreklo: "Drugarima je pričao da su to…

Blic 13.02.2026
Zlata Petrović je otkrila kako je sinu Mikiju obznanila svoje romsko poreklo kada je imao osam godina. Petrovićeva ne skriva svoje poreklo i otvoreno govori o svojoj porodičnoj istoriji. Pevačica Zlata Petrović otkrila je da je sinu Miroslavu Mikiju… »
Zlata Petrović od sina krila da su Romi! Plašio se šta će ljudi da kažu: "Kada je imao 8 godina, onda sam..."

Zlata Petrović od sina krila da su Romi! Plašio se šta će ljudi da kažu: "Kada je imao 8 godina, onda sam..."

Kurir 13.02.2026
Zlata Petrović spada u onu grupu estradnih ličnosti koja ništa ne krije o svom životu. Ona otvoreno priča o svojoj porodici, ljubavima, brakovima, vezama sa oženjenima, ali i o svom teškom detinjstvu. Jednom prilikom je priznala da se sa 16 godina udala… »

Vesti dana »