Повезане вести
„Од сина сам крила да смо Роми“ Злата Петровић открила како је Мики реаговао када је сазнао порекло
Свет & Скандал пре 13 сати
фото Иван Вучићевић Певачица Злата Петровић открила је да је сину Мирославу Микију Дудићу тек када је напунио осам година рекла да је по мајци Ромкиња. Иако се она својим пореклом никада није стидела, Микију је требало мало… »
Син наше певачице причао свима да му је баба Гркиња: Она му у осмој години рекла да је заправо Ром.
Мондо пре 18 сати
Злата Петровић још једном је показала колико је отворена када је реч о приватном животу и породичним темама. Певачица је недавно открила је да је сину Мирославу Микију Дудићу тек када је напунио осам година рекла да је по мајци… »
"Крила сам од сина да смо Роми" Злата Петровић о томе како је Мики прихватио њено порекло: "Другарима је причао да су то…
Блиц пре 22 сата
Злата Петровић је открила како је сину Микију обзнанила своје ромско порекло када је имао осам година. Петровићева не скрива своје порекло и отворено говори о својој породичној историји. Певачица Злата Петровић открила је да је… »
Злата Петровић од сина крила да су Роми! Плашио се шта ће људи да кажу: "Када је имао 8 година, онда сам..."
Курир пре 23 сата
Злата Петровић спада у ону групу естрадних личности која ништа не крије о свом животу. Она отворено прича о својој породици, љубавима, браковима, везама са ожењенима, али и о свом тешком детињству. Једном приликом је признала… »
Вести дана »
Албум са последњег путовања: Татјана Јецменица два месеца пред смрт ишла у Кину са Драганом Беквалац, насмејане позирале са мужевима, ништа није слутило на трагедију
Блиц пре 15 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за 14. фебруар: Очекује се киша у току дана, на планинама и снег
Мондо пре 2 сатајош 5 повезаних