Povezane vesti

BBC u šetnji bibliotekom sa Sarom Arsenović: Knjigama osvaja internet

BBC News pre 16 sati
Podkast o knjigama i čitanju, nazvan 'Vredno priče', autorke Sare Arsenović, koji u poslednje vreme privlači veliku pažnju, prešao je 100.000 pratilaca. BBC novinar je sa Sarom bio u kratkoj šetnji u Zemunskoj biblioteci. „Ova polica je generalno dobra“… »

Danas pre 19 sati
„Ova polica je generalno dobra“, kaže mi Sara Arsenović dok uz blagu škripu parketa pod nogama prilazimo levom uglu Zemunske biblioteke „Sveti Sava“. „Ima Dina sigurno negde, odlična je – to mi je bila prva epizoda“, dodaje, dok pogledom preleće preko… »

NIN pre 19 sati
"Ova polica je generalno dobra", kaže mi Sara Arsenović dok uz blagu škripu parketa pod nogama prilazimo levom uglu Zemunske biblioteke "Sveti Sava". "Ima Dina sigurno negde, odlična je - to mi je bila prva epizoda", dodaje, dok pogledom preleće preko… »

Južne vesti pre 19 sati
BBC/Slobodan Maričić Sara Arsenović, voditeljka podkasta Velike priče o knjigama i književnosti „Ova polica je generalno dobra“, kaže mi Sara Arsenović dok uz blagu škripu parketa pod nogama prilazimo levom uglu Zemunske biblioteke „Sveti Sava“. „Ima… »

Radio 021 pre 19 sati
Podkast o knjigama i čitanju, nazvan 'Vredno priče', autorke Sare Arsenović, koji u poslednje vreme privlači veliku pažnju, prešao je 100.000 pratilaca. BBC novinar je sa Sarom bio u kratkoj šetnji u Zemunskoj biblioteci. BBC/Slobodan Maričić Sara… »

Vesti dana »