Povezane vesti

NUNS osudio pretnje novinarima Radar-a: „Anonimnost nije štit za nasilnike“

NUNS osudio pretnje novinarima Radar-a: „Anonimnost nije štit za nasilnike“

In medija pre 17 sati
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) najoštrije osuđuje brutalne pretnje koje su uputili anonimni korisnici nedeljnika Radar, direktno ugrožavajući bezbednost novinara i pokušavajući da zastraše redakciju. Poruka, potpisana nadimkom „tajfun“… »
Pretnje novinarima Radara, NUNS traži hitnu reakciju nadležnih

Pretnje novinarima Radara, NUNS traži hitnu reakciju nadležnih

Bujanovačke pre 19 sati
Bujanovac, 13. februar 2026. Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) najoštrije je osudilo poslednje pretnje koje su upućene novinarima i novinarkama nedeljnika Radar putem komentara na njihovom sajtu. NUNS poručuje da oavj slučaj predstavlja direktno… »
ANEM ALARM: Nove pretnje novinarima i redakciji nedeljnika Radar

ANEM ALARM: Nove pretnje novinarima i redakciji nedeljnika Radar

Cenzolovka pre 21 sat
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) najoštrije osuđuje poslednje pretnje koje su stigle novinarima i novinarkama nedeljnika Radar putem sekcije komentara na njihovom portalu. Pretnju je Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal prijavio Veran… »
Veran Matić: Podneću tužbu protiv autora filma o meni

Veran Matić: Podneću tužbu protiv autora filma o meni

Cenzolovka pre 21 sat
Podneću tužbu protiv autora filma o meni. Sumnjam da iza potpisnika tog sadržaja stoji država, rekao je Veran Matić, predsednik Upravnog odbora Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) i član Stalne radne grupe za bezbednost novinara, gostujući… »

Vesti dana »