Povezane vesti
Stojaković: „Otpisani smo – pokazaćemo dozu drskosti i inata“
Sputnik pre 24 dana
Trener Partizana Nenad Stojaković poručio je pred meč 23. kola Superlige Srbije u kom će crno-beli u Humskoj ugositi Spartak iz Subotice da su on i njegovi igrači saterani uza zid, kao i da su otpisani u trci za titulu, što će ih dodatno motivisati da… »
Trener Vojvodine pred Čukarički: "Na muci se poznaju junaci"
Telegraf pre 24 dana
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je da je ekipa Čukaričkog tradicionalno neugodan protivnik novosadskom klubu, ali je dodao da je njegov tim spreman za predstojeći duel u Superligi Srbije. Fudbaleri Vojvodine gostovaće u subotu od 17… »
Lalatović pred OFK Beograd: Biće lakše ako povedemo na vreme
Kurir pre 24 dana
"OFK Beograd dobro selektiran tim. Cenim ih poštujem kao klub. Specifični su, imaju dušu. Nekada sam tamo igrao. Znaju da igraju na rezultat, ne plaše se protivnika i atmosfere, imaju odličnog trenera. Moramo da uđemo maksimalno motivisano i angažovano… »
Tanjga: Čukarički tradicionalno neugodan protivnik, ali se nadamo dobrom rezultatu
RTS pre 24 dana
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je da je ekipa Čukaričkog tradicionalno neugodan protivnik novosadskom klubu, ali je dodao da je njegov tim spreman za predstojeći duel u Superligi Srbije. Fudbaleri Vojvodine gostovaće u subotu od 17… »
"Tradicionalno su neugodni..." Miroslav Tanjga pred meč Čukarički - Vojvodina
Večernje novosti pre 24 dana
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas da je ekipa Čukaričkog tradicionalno neugodan protivnik novosadskom klubu, ali je dodao da je njegov tim spreman za predstojeći duel u Superligi Srbije. Foto: ATA Images Fudbaleri Vojvodine… »
Lalatović pred OFK Beograd: Biće lakše ako povedemo na vreme
Radio sto plus pre 24 dana
“OFK Beograd dobro selektiran tim. Cenim ih poštujem kao klub. Specifični su, imaju dušu. Nekada sam tamo igrao. Znaju da igraju na rezultat, ne plaše se protivnika i atmosfere, imaju odličnog trenera. Moramo da uđemo maksimalno motivisano i angažovano… »
Tanjga i Crnomarković optimisti pred gostovanje Čukaričkom
Radio 021 pre 24 dana
Fudbaleri Vojvodine nakon dve vezane pobede gostuju Čukaričkom. Šef stručnog štaba Miroslav Tanjga i štoper Đorđe Crnomarković veruju u još jednu dobru predstavu "stare dame". "Moram da konstatujem da je nama Čukarički tradicionalno neugodan protivnik… »
Stojaković: Otpisani smo od strane svih u borbi za titulu
Sport klub pre 24 dana
Trener crno-belih najmanje govorio o Spartaku, najviše o nekim drugim stvarima. Nenad Stojaković je preživeo već viđenu smenu, a Partizan je potom pod njegovom komandom „preživeo“ gostovanje Radniku u Surdulici. Crno-beli će u okviru 23. kola Super lige… »
"Očekuje se čarobni štapić od mene..." Nenad Lalatović pred debi na klupi Novog Pazara
Novi trener Novog Pazara Nenad Lalatović na konferenciji za medije govorio je o predstojećem rivalu u Superligi Srbije - OFK Beogradu. FOTO: Ataimages "OFK Beograd je tim selektiran jako dobro. Specifični su, imaju dušu. Marko Gobeljić i Milan Rodić su… »
Nikolić: "Vojvodina uvek ide na pobedu"
Sportske.net pre 24 dana
Fudbaler Vojvodine Lazar Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu protiv Čukaričkog očekuje zahtevna utakmica, ali da imaju razloga da veruju u pobedu ako bubu igrali sa energijom, disciplinom i samopouzdanjem. "Čukarički je kvalitetna i organizovana… »
Nenad Stojaković: Saterani smo uza zid, otpisani u borbi za titulu
Danas pre 24 dana
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković izjavio je u Beogradu da su crno-bele svi otpisali iz borbe za titulu, ali je i istakao da su sada najvažnija tri boda u predstojećem meču Superlige sa Spartakom. – Mi smo saterani uza zid, mi smo otpisani od… »
Nenad Stojaković iskren: „Saterani smo uz zid i otpisani od svih!“
Hot sport pre 24 dana
Težak momenat za ‘crno-bele’! U okviru narednog kola Superlige Srbije, Partizan se sastaje sa Spartakom iz Subotice. Uoči tog susreta, trener ‘crno-belih’, Nenad Stojaković konferenciju je otvorio govorivši o doskorašnjem vezisti njihovog tima, koji je… »
"Partizan je sateran uza zid"
B92 pre 24 dana
Fudbaleri Partizana u 23. kolu Superlige Srbije na stadionu u Humskoj dočekuju Spartak u subotu od 15.00. Pred ovaj duel govorio je trener Nenad Stojaković, ističući da se ekipa nalazi u čudnoj poziciji. "Pre svega, hvala Janisu Karabeljovu na svemu što… »
Stojaković: Saterani smo uza zid, otpisani smo u borbi za titulu
Radio sto plus pre 24 dana
“Mi smo saterani uza zid, mi smo otpisani od strane svih, ja kao trener, oni kao igrači u borbi za titulu. Mi smo sada tu, uz zid. Ono što je najvažnije su tri boda, na bilo koji način. Igrači to znaju i potpuno su mirni sa tim, ja to znam i potpuno sam… »
Stojaković pred Spartak: Tri boda na bilo koji način, očekujem Trifunovića u sastavu na derbiju
RTS pre 24 dana
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je dan pred utakmicu protiv subotičkog Spartaka u Humskoj da su crno-beli saterani uza zid i da je važno samo osvojiti tri boda, na bilo koji način. U utakmici 23. kola Superlige, poslednjoj pred "večiti… »
"Svi su otpisali Partizan u borbi za titulu": Nenad Stojaković zna zašto je to dobra vest
Mondo pre 24 dana
Fudbalski klub Partizan je na početku prolećnog dela sezone u Superligi Srbije izgubio prvo mesto na tabeli, a nakon toga se danima pričalo o otkazu za trenera Nenada Stojakovića. U najavi meča protiv Spartaka iz Subotice, trener crno-belih je ponovo… »
"Otpisani smo! Saterani uza zid!" Trener Partizana otvoreno o situaciji u Humskoj: Igrači i ja to znamo, potpuno smo mirni!
Kurir pre 24 dana
On je istakao da su sada najvažnija tri boda u predstojećem meču Super lige sa Spartakom. "Mi smo saterani uza zid, mi smo otpisani od strane svih, ja kao trener, oni kao igrači u borbi za titulu. Mi smo sada tu, uz zid. Ono što je najvažnije su tri… »
"Otpisani smo"! Trener Partizana otvorio dušu pred nastavak prvenstva
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković izjavio je danas u Beogradu da su crno-bele svi otpisali iz borbe za titulu, ali je i istakao da su sada najvažnija tri boda u predstojećem meču Super lige sa Spartakom. FOTO: Ataimages "Mi smo saterani uza… »
"Partizan je otpisan, oni kao igrači, ja kao trener, nema tu šta više"
Sportske.net pre 24 dana
Partizan dočekuje Spartak u čudnoj atmosferi. Ekipa je otpisana iz trke za prvenstvom, a trener Nenad Stojaković je bivši. Takva je bar percepcija u ogromnom delu fudbalske javnosti, ali i među navijačima crno-belih. Svesni su svega toga i u timu i ne… »
Stojaković potpuno otvoreno: "Mi smo već otpisani od strane svih, možda je to i dobro"
Telegraf pre 24 dana
Fudbaleri Partizana odigraće još jedan duel, poslednji pred večiti derbi koji je na programu 22. februara. Crno-beli će dočekati pretposlednju ekipu na tabeli, Spartak iz Subotice, a Nenad Stojaković bio je veoma iskren pred duel sa Subotičanima. Klub iz… »
Vesti dana »
Crta identifikovala 12 lažnih lista za lokalne izbore, sumnja na još četiri
Radio 021 pre 29 minutajoš 31 povezana
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 26 povezanih
Mađarska donela važnu odluku o ceni goriva: Stupa na snagu u ponoć, oglasio se i Orban
Kurir pre 44 minutajoš 29 povezanih
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Lučani: Posle prigovora, ponovo proglašena izborna lista Zvuk pravde – Zajedno za studente
Serbian News Media pre 6 satijoš 26 povezanih