Povezane vesti

Lalatović pred OFK Beograd: Biće lakše ako povedemo na vreme

Lalatović pred OFK Beograd: Biće lakše ako povedemo na vreme

Radio sto plus pre 22 minuta
“OFK Beograd dobro selektiran tim. Cenim ih poštujem kao klub. Specifični su, imaju dušu. Nekada sam tamo igrao. Znaju da igraju na rezultat, ne plaše se protivnika i atmosfere, imaju odličnog trenera. Moramo da uđemo maksimalno motivisano i angažovano… »
Stojaković: Otpisani smo od strane svih u borbi za titulu

Stojaković: Otpisani smo od strane svih u borbi za titulu

Sport klub pre 1 sat
Trener crno-belih najmanje govorio o Spartaku, najviše o nekim drugim stvarima. Nenad Stojaković je preživeo već viđenu smenu, a Partizan je potom pod njegovom komandom „preživeo“ gostovanje Radniku u Surdulici. Crno-beli će u okviru 23. kola Super lige… »
"Očekuje se čarobni štapić od mene..." Nenad Lalatović pred debi na klupi Novog Pazara

"Očekuje se čarobni štapić od mene..." Nenad Lalatović pred debi na klupi Novog Pazara

Večernje novosti pre 1 sat
Novi trener Novog Pazara Nenad Lalatović na konferenciji za medije govorio je o predstojećem rivalu u Superligi Srbije - OFK Beogradu. FOTO: Ataimages "OFK Beograd je tim selektiran jako dobro. Specifični su, imaju dušu. Marko Gobeljić i Milan Rodić su… »
Nikolić: "Vojvodina uvek ide na pobedu"

Nikolić: "Vojvodina uvek ide na pobedu"

Sportske.net pre 2 sata
Fudbaler Vojvodine Lazar Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu protiv Čukaričkog očekuje zahtevna utakmica, ali da imaju razloga da veruju u pobedu ako bubu igrali sa energijom, disciplinom i samopouzdanjem. "Čukarički je kvalitetna i organizovana… »
Nenad Stojaković: Saterani smo uza zid, otpisani u borbi za titulu

Nenad Stojaković: Saterani smo uza zid, otpisani u borbi za titulu

Danas pre 2 sata
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković izjavio je u Beogradu da su crno-bele svi otpisali iz borbe za titulu, ali je i istakao da su sada najvažnija tri boda u predstojećem meču Superlige sa Spartakom. – Mi smo saterani uza zid, mi smo otpisani od… »
Nenad Stojaković iskren: „Saterani smo uz zid i otpisani od svih!“

Nenad Stojaković iskren: „Saterani smo uz zid i otpisani od svih!“

Hot sport pre 2 sata
Težak momenat za ‘crno-bele’! U okviru narednog kola Superlige Srbije, Partizan se sastaje sa Spartakom iz Subotice. Uoči tog susreta, trener ‘crno-belih’, Nenad Stojaković konferenciju je otvorio govorivši o doskorašnjem vezisti njihovog tima, koji je… »
"Partizan je sateran uza zid"

"Partizan je sateran uza zid"

B92 pre 2 sata
Fudbaleri Partizana u 23. kolu Superlige Srbije na stadionu u Humskoj dočekuju Spartak u subotu od 15.00. Pred ovaj duel govorio je trener Nenad Stojaković, ističući da se ekipa nalazi u čudnoj poziciji. "Pre svega, hvala Janisu Karabeljovu na svemu što… »
Stojaković: Saterani smo uza zid, otpisani smo u borbi za titulu

Stojaković: Saterani smo uza zid, otpisani smo u borbi za titulu

Radio sto plus pre 3 sata
“Mi smo saterani uza zid, mi smo otpisani od strane svih, ja kao trener, oni kao igrači u borbi za titulu. Mi smo sada tu, uz zid. Ono što je najvažnije su tri boda, na bilo koji način. Igrači to znaju i potpuno su mirni sa tim, ja to znam i potpuno sam… »
Stojaković pred Spartak: Tri boda na bilo koji način, očekujem Trifunovića u sastavu na derbiju

Stojaković pred Spartak: Tri boda na bilo koji način, očekujem Trifunovića u sastavu na derbiju

RTS pre 4 sati
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je dan pred utakmicu protiv subotičkog Spartaka u Humskoj da su crno-beli saterani uza zid i da je važno samo osvojiti tri boda, na bilo koji način. U utakmici 23. kola Superlige, poslednjoj pred "večiti… »
"Svi su otpisali Partizan u borbi za titulu": Nenad Stojaković zna zašto je to dobra vest

"Svi su otpisali Partizan u borbi za titulu": Nenad Stojaković zna zašto je to dobra vest

Mondo pre 3 sata
Fudbalski klub Partizan je na početku prolećnog dela sezone u Superligi Srbije izgubio prvo mesto na tabeli, a nakon toga se danima pričalo o otkazu za trenera Nenada Stojakovića. U najavi meča protiv Spartaka iz Subotice, trener crno-belih je ponovo… »
"Otpisani smo! Saterani uza zid!" Trener Partizana otvoreno o situaciji u Humskoj: Igrači i ja to znamo, potpuno smo mirni!

"Otpisani smo! Saterani uza zid!" Trener Partizana otvoreno o situaciji u Humskoj: Igrači i ja to znamo, potpuno smo mirni!

Kurir pre 3 sata
On je istakao da su sada najvažnija tri boda u predstojećem meču Super lige sa Spartakom. "Mi smo saterani uza zid, mi smo otpisani od strane svih, ja kao trener, oni kao igrači u borbi za titulu. Mi smo sada tu, uz zid. Ono što je najvažnije su tri… »
"Otpisani smo"! Trener Partizana otvorio dušu pred nastavak prvenstva

"Otpisani smo"! Trener Partizana otvorio dušu pred nastavak prvenstva

Večernje novosti pre 3 sata
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković izjavio je danas u Beogradu da su crno-bele svi otpisali iz borbe za titulu, ali je i istakao da su sada najvažnija tri boda u predstojećem meču Super lige sa Spartakom. FOTO: Ataimages "Mi smo saterani uza… »
"Partizan je otpisan, oni kao igrači, ja kao trener, nema tu šta više"

"Partizan je otpisan, oni kao igrači, ja kao trener, nema tu šta više"

Sportske.net pre 4 sati
Partizan dočekuje Spartak u čudnoj atmosferi. Ekipa je otpisana iz trke za prvenstvom, a trener Nenad Stojaković je bivši. Takva je bar percepcija u ogromnom delu fudbalske javnosti, ali i među navijačima crno-belih. Svesni su svega toga i u timu i ne… »
Stojaković potpuno otvoreno: "Mi smo već otpisani od strane svih, možda je to i dobro"

Stojaković potpuno otvoreno: "Mi smo već otpisani od strane svih, možda je to i dobro"

Telegraf pre 4 sati
Fudbaleri Partizana odigraće još jedan duel, poslednji pred večiti derbi koji je na programu 22. februara. Crno-beli će dočekati pretposlednju ekipu na tabeli, Spartak iz Subotice, a Nenad Stojaković bio je veoma iskren pred duel sa Subotičanima. Klub iz… »

Vesti dana »