Povezane vesti

Fjuri se vraća na stadionu Totenhema

Fjuri se vraća na stadionu Totenhema

Sport klub pre 7 sati
Tajson Fjuri je odredio datum povratka u ring. Nekadašnji šampion sveta boriće se protiv Arslanbeka Mahmudova na stadionu Totenhem Hotspur 11. aprila, objavio je Britanac na društvenim mrežama u četvrtak. Fjuri (37) je prošlog meseca objavio povratak iz… »
Fjuri: "Uzbuđen sam zbog povratka"

Fjuri: "Uzbuđen sam zbog povratka"

B92 pre 10 sati
Britanski bokser Tajson Fjuri boriće se 11. aprila protiv Rusa Arslanbeka Mahmudova na stadionu Totenhema u Londonu, preneo je BBC. Ovo će biti prvi meč za Fjurija posle poraza od Ukrajinca Aleksandra Usika u decembru 2024. godine. Nekadašnji svetski… »
Povratak iz penzije - Fjuri i Mahmudov se bore 11. aprila u Londonu

Povratak iz penzije - Fjuri i Mahmudov se bore 11. aprila u Londonu

RTS pre 11 sati
Britanski bokser Tajson Fjuri boriće se 11. aprila protiv Rusa Arslanbeka Mahmudova na stadionu Totenhema u Londonu, preneo je Bi-Bi-Si. Tajson Fjuri nije ulazio u ring još od poraza od Ukrajinca Oleksandra Usika u decembru 2024. godine. Nekadašnji… »
"Kralj cigana" se vraća u ring, ali to nije sve! Legendarni Fjuri otkrio svoj plan i obradovao sve

"Kralj cigana" se vraća u ring, ali to nije sve! Legendarni Fjuri otkrio svoj plan i obradovao sve

Kurir pre 11 sati
Čuveni Britanac će 11. aprila na stadionu Totenhema u Londonu imati borbu protiv Arslanbeka Mahmudova i biće to njegov prvi nastup pred domaćom publikom nakon gotovo četiri godine. "Uzbuđen sam zbog povratka. Moje srce je uvek bilo i uvek će biti u… »
Fjuri se zvanično vraća iz penzije, poznato je kada se bori protiv Mahmudova

Fjuri se zvanično vraća iz penzije, poznato je kada se bori protiv Mahmudova

Telegraf pre 11 sati
Britanski bokser Tajson Fjuri boriće se 11. aprila protiv Rusa Arslanbeka Mahmudova na stadionu Totenhema u Londonu, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Ovo će biti prvi meč za Fjurija posle poraza od Ukrajinca Aleksandra Usika u decembru 2024. godine. Nekadašnji… »

Vesti dana »

Tramp tvrdi da Putin želi mir

Tramp tvrdi da Putin želi mir

Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Futsal: Pazarci kod Ekonomca

Futsal: Pazarci kod Ekonomca

Sandžak haber pre 25 minutajoš 1 povezana