Povezane vesti
Fjuri se vraća na stadionu Totenhema
Sport klub 13.02.2026
Tajson Fjuri je odredio datum povratka u ring. Nekadašnji šampion sveta boriće se protiv Arslanbeka Mahmudova na stadionu Totenhem Hotspur 11. aprila, objavio je Britanac na društvenim mrežama u četvrtak. Fjuri (37) je prošlog meseca objavio povratak iz… »
Fjuri: "Uzbuđen sam zbog povratka"
B92 13.02.2026
Britanski bokser Tajson Fjuri boriće se 11. aprila protiv Rusa Arslanbeka Mahmudova na stadionu Totenhema u Londonu, preneo je BBC. Ovo će biti prvi meč za Fjurija posle poraza od Ukrajinca Aleksandra Usika u decembru 2024. godine. Nekadašnji svetski… »
Povratak iz penzije - Fjuri i Mahmudov se bore 11. aprila u Londonu
RTS 13.02.2026
Britanski bokser Tajson Fjuri boriće se 11. aprila protiv Rusa Arslanbeka Mahmudova na stadionu Totenhema u Londonu, preneo je Bi-Bi-Si. Tajson Fjuri nije ulazio u ring još od poraza od Ukrajinca Oleksandra Usika u decembru 2024. godine. Nekadašnji… »
"Kralj cigana" se vraća u ring, ali to nije sve! Legendarni Fjuri otkrio svoj plan i obradovao sve
Kurir 13.02.2026
Čuveni Britanac će 11. aprila na stadionu Totenhema u Londonu imati borbu protiv Arslanbeka Mahmudova i biće to njegov prvi nastup pred domaćom publikom nakon gotovo četiri godine. "Uzbuđen sam zbog povratka. Moje srce je uvek bilo i uvek će biti u… »
Fjuri se zvanično vraća iz penzije, poznato je kada se bori protiv Mahmudova
Telegraf 13.02.2026
Britanski bokser Tajson Fjuri boriće se 11. aprila protiv Rusa Arslanbeka Mahmudova na stadionu Totenhema u Londonu, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Ovo će biti prvi meč za Fjurija posle poraza od Ukrajinca Aleksandra Usika u decembru 2024. godine. Nekadašnji… »
Vesti dana »
Tramp, ostrvo Harg i nafta: Zašto je predsednik SAD godinama zainteresovan za ovu iransku teritoriju?
Telegraf pre 12 minutajoš 32 povezane
Ulična bitka ispred konzulata Izraela u Istanbulu: Ubijen jedan napadač, dvojica ranjena
BBC News pre 33 minutajoš 24 povezane
Bukti rat na Bliskom istoku: Iranski projektili pogodili naftna polja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima
Večernje novosti pre 1 satjoš 34 povezane
Đedović Handanović: Do sredine 2027. studije za donošenje odluke o nuklearnom programu
Nova pre 53 minutajoš 19 povezanih