Povezane vesti
Na megdan jedinoj neporaženoj ekipi – Ivanjičanke jure veliku pobedu (VIDEO)
InfoLIGA pre 8 sati
Seniorke OKK Ivanjica u nedelju od 16 časova u hali OŠ „Kirilo Savić“ u Crnjevu dočekuju jedinu neporaženu ekipu prvenstva – KK Novi Pazar u okviru 1.ŽRL (Jug A). Pred Ivanjičankama je jedan od najvažnijih mečeva u dosadašnjem toku sezone. Ekipa iz… »
Lalatović oprezan pred debi: "Od mene se očekuje čaroban štapić, ali..."
Sportske.net pre 10 sati
Trener fudbalera Novog Pazara Nenad Lalatović rekao je danas da će njegovoj ekipi protiv OFK Beograda u 23. kolu Superlige Srbije biti lakše ako na vreme povede. "OFK Beograd je dobro selektiran tim. Cenim ih i poštujem kao klub. Specifični su, imaju… »
Jedinstvo kreće u plej-of sa prve pozicije – derbi u Požarevcu otvara borbu za Prvu ligu
Užice oglasna tabla pre 13 sati
Stonoteniski klub Jedinstvo završio je prvi deo prvenstva Druge savezne lige na prvom mestu i tako izborio plasman u plej-of fazu takmičenja. Uz još pet ekipa, Jedinstvo će se boriti za jedno mesto koje vodi u viši rang – Prvu ligu Srbije. Pravo na… »
(Video) Lalatović pred debi: Svi očekuju čarobni štapić, ali ne igram ja – igraju igrači
Sandžak haber pre 14 sati
(VIDEO) LALATOVIĆ PRED DEBI: Svi očekuju čarobni štapić, ali ne igram ja – igraju igrači pretraganaslovnaIstaknuto13. februar 2026.(VIDEO) LALATOVIĆ PRED DEBI: Svi očekuju čarobni štapić, ali ne igram ja – igraju igračiNOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara… »
(Video) Lalatović pred debi: Svi očekuju čarobni štapić, ali ne igram ja – igraju igrači
IndeksOnline pre 14 sati
NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara u nedelju od 14 časova dočekuju OFK Beograd u utakmici koja bi mogla imati značajan uticaj na borbu za plej-of. Pored važnosti samog susreta za vrh tabele, poseban akcenat stavljen je na debi novog šefa stručnog štaba… »
Vesti dana »
Suprug Tatjane Ječmenice u indukovanoj komi: Darko Jevtić je direktor rk Vojvodina, doživeo teške povrede
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane