Povezane vesti

Tepić (SSP): „Miloš Vučević do ponedeljka da prijavi sam sebe tužilaštvu zbog krivičnih dela“

Tepić (SSP): „Miloš Vučević do ponedeljka da prijavi sam sebe tužilaštvu zbog krivičnih dela“

Serbian News Media pre 5 sati
Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je danas rekla novinarima u Beogradu da je predsednik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević počinio više krivičnih dela u vezi sa slučajevima „Nadstrešnica“ i… »
Tepić: Vučević u avgustu 2024. avionom Vlade Srbije sa prijateljima leteo u Grčku

Tepić: Vučević u avgustu 2024. avionom Vlade Srbije sa prijateljima leteo u Grčku

N1 Info pre 7 sati
Poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić danas je u akciji "Put za zatvor - pravda za Srbiju" izjavila da u okviru slučaja pada nadstrešnice u Novom Sadu treba ispitati predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića. Ona je na konferenciji… »
Uglješa Mrdić odgovorio na „optužnicu“ Marinike Tepić

Uglješa Mrdić odgovorio na „optužnicu“ Marinike Tepić

Danas pre 8 sati
Poslanik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić osvrnuo se na prethodnu konferenciju potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić, tokom koje je iznela optužbe o njegovom stranačkom šefu Milošu Vučeviću i pitao šta se… »
Tepić tvrdi da je Vučević počinio krivična dela u slučajevima „Nadstrešnica“ i „Generalštab“: Dala mu rok da se prijavi…

Tepić tvrdi da je Vučević počinio krivična dela u slučajevima „Nadstrešnica“ i „Generalštab“: Dala mu rok da se prijavi…

Nedeljnik pre 7 sati
Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je danas rekla na konfereniciji za novinare da je predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević počinio više krivičnih dela u vezi sa slučajevima „Nadstrešnica“ i… »
Mrdić: Tepićeva da odgovori da li je učestvovala u montiranju afera

Mrdić: Tepićeva da odgovori da li je učestvovala u montiranju afera

RTS pre 7 sati
Poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić izjavio je da poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić godinama iznosi neosnovane optužbe i zatražio da odgovori da li je učestvovala u montiranju afera vezanih za Generalštab i pad nadstrešnice u… »
Tepićeva traži ispitivanje Vučevića u slučaju pada nadstrešnice, optužbe i za Generalštab

Tepićeva traži ispitivanje Vučevića u slučaju pada nadstrešnice, optužbe i za Generalštab

RTS pre 7 sati
Poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je u akciji "Put za zatvor – pravda za Srbiju" izjavila da u okviru slučaja pada nadstrešnice u Novom Sadu treba ispitati predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića. Marinika Tepić je, na… »
Marinika Tepić pročitala „otpužnicu“ protiv Miloša Vučevića

Marinika Tepić pročitala „otpužnicu“ protiv Miloša Vučevića

Danas pre 7 sati
Marinika Tepić, poslanica i potpredsednica Stranke slobde i pravde (SSP), u sklopu svoje akcije svakog petka, danas je „čitala optužnicu“ u holu Narodne skupštine, protiv Miloša Vučevića, lidera Srpske napredne stranke i bivšeg premijera. Tepić je dosad… »
Tepić (SSP): Miloš Vučević do ponedeljka da prijavi sam sebe tužilaštvu zbog krivičnih dela

Tepić (SSP): Miloš Vučević do ponedeljka da prijavi sam sebe tužilaštvu zbog krivičnih dela

Beta pre 9 sati
Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je danas rekla novinarima u Beogradu da je predsednik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević počinio više krivičnih dela u vezi sa slučajevima "Nadstrešnica" i… »

Radio sto plus pre 9 sati
Tepić je na konferenciji za novinare, kao i svakog petka u holu Doma Narodne skupštine, kada čita takozvane optužnice protiv funkcionera vlasti što čini već nedeljama, rekla da je Vučević bio gradonačelnik Novog Sada tokom rekonstrukcije Železničke… »

Vesti dana »