Povezane vesti

Tepić (SSP): „Miloš Vučević do ponedeljka da prijavi sam sebe tužilaštvu zbog krivičnih dela“

Tepić (SSP): „Miloš Vučević do ponedeljka da prijavi sam sebe tužilaštvu zbog krivičnih dela“

Serbian News Media pre 21 dana
Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je danas rekla novinarima u Beogradu da je predsednik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević počinio više krivičnih dela u vezi sa slučajevima „Nadstrešnica“ i… »
Tepić: Vučević u avgustu 2024. avionom Vlade Srbije sa prijateljima leteo u Grčku

Tepić: Vučević u avgustu 2024. avionom Vlade Srbije sa prijateljima leteo u Grčku

N1 Info pre 21 dana
Poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić danas je u akciji "Put za zatvor - pravda za Srbiju" izjavila da u okviru slučaja pada nadstrešnice u Novom Sadu treba ispitati predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića. Ona je na konferenciji… »
Uglješa Mrdić odgovorio na „optužnicu“ Marinike Tepić

Uglješa Mrdić odgovorio na „optužnicu“ Marinike Tepić

Danas pre 21 dana
Poslanik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić osvrnuo se na prethodnu konferenciju potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić, tokom koje je iznela optužbe o njegovom stranačkom šefu Milošu Vučeviću i pitao šta se… »
Tepić tvrdi da je Vučević počinio krivična dela u slučajevima „Nadstrešnica“ i „Generalštab“: Dala mu rok da se prijavi…

Tepić tvrdi da je Vučević počinio krivična dela u slučajevima „Nadstrešnica“ i „Generalštab“: Dala mu rok da se prijavi…

Nedeljnik pre 21 dana
Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je danas rekla na konfereniciji za novinare da je predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević počinio više krivičnih dela u vezi sa slučajevima „Nadstrešnica“ i… »
Tepićeva traži ispitivanje Vučevića u slučaju pada nadstrešnice, optužbe i za Generalštab

Tepićeva traži ispitivanje Vučevića u slučaju pada nadstrešnice, optužbe i za Generalštab

RTS pre 21 dana
Poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je u akciji "Put za zatvor – pravda za Srbiju" izjavila da u okviru slučaja pada nadstrešnice u Novom Sadu treba ispitati predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića. Marinika Tepić je, na… »
Marinika Tepić pročitala „otpužnicu“ protiv Miloša Vučevića

Marinika Tepić pročitala „otpužnicu“ protiv Miloša Vučevića

Danas pre 21 dana
Marinika Tepić, poslanica i potpredsednica Stranke slobde i pravde (SSP), u sklopu svoje akcije svakog petka, danas je „čitala optužnicu“ u holu Narodne skupštine, protiv Miloša Vučevića, lidera Srpske napredne stranke i bivšeg premijera. Tepić je dosad… »
Mrdić: Tepićeva da odgovori da li je učestvovala u montiranju afera

Mrdić: Tepićeva da odgovori da li je učestvovala u montiranju afera

RTS pre 21 dana
Poslanik Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić izjavio je da poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić godinama iznosi neosnovane optužbe i zatražio da odgovori da li je učestvovala u montiranju afera vezanih za Generalštab i pad nadstrešnice u… »
Tepić (SSP): Miloš Vučević do ponedeljka da prijavi sam sebe tužilaštvu zbog krivičnih dela

Tepić (SSP): Miloš Vučević do ponedeljka da prijavi sam sebe tužilaštvu zbog krivičnih dela

Beta pre 21 dana
Potpredsednica opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je danas rekla novinarima u Beogradu da je predsednik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević počinio više krivičnih dela u vezi sa slučajevima "Nadstrešnica" i… »

Radio sto plus pre 21 dana
Tepić je na konferenciji za novinare, kao i svakog petka u holu Doma Narodne skupštine, kada čita takozvane optužnice protiv funkcionera vlasti što čini već nedeljama, rekla da je Vučević bio gradonačelnik Novog Sada tokom rekonstrukcije Železničke… »

Vesti dana »