Povezane vesti

Otkazan nastup Nikolije Jovanović u Hrvatskoj: Pevačica se odmah oglasila na mrežama

Otkazan nastup Nikolije Jovanović u Hrvatskoj: Pevačica se odmah oglasila na mrežama

Mondo pre 12 sati
Ćerka Vesne Zmijanac, pevačica Nikolija Jovanović, oglasila se danas na društvenim mrežama i obavestila pratioce da je njen nastup, koji je trebalo da bude održan večeras u Đakovu, otkazan. Nikolija je u poruci otkrila da ona i njen bend nisu dobili… »
Otkazan nastup nikolije Jovanović u Hrvatskoj: Evo šta se desilo, pevačica se javno oglasila saopštenjem: "Žao mi je"

Otkazan nastup nikolije Jovanović u Hrvatskoj: Evo šta se desilo, pevačica se javno oglasila saopštenjem: "Žao mi je"

Blic pre 12 sati
U nedavnom nastupu sa majkom Vesnom Zmijanac, Nikolija je izazvala oduševljenje publike. Njena reakcija na bakšiš od gostiju pokazuje profesionalizam i posvećenost muzici. Pevačica Nikolija Jovanović, trebalo je da održi večeras, 13. februara, nastup u… »
Otkazan nastup nikolije Jovanović u Hrvatskoj! Pevačica se javno oglasila saopštenjem: "Žao mi je" (foto)

Otkazan nastup nikolije Jovanović u Hrvatskoj! Pevačica se javno oglasila saopštenjem: "Žao mi je" (foto)

Kurir pre 12 sati
Pevačica Nikolija Jovanović trebalo je večeras, 13. februara, da nastupi u Đakovu, ali je koncert u poslednjem trenutku otkazan. Ćerka legendarne Vesna Zmijanac oglasila se na Instagramu i obavestila fanove o razlozima promene. Kako je objasnila, ona i… »
Otkazan nastup Nikolije Jovanović u Hrvatskoj, ona se odmah oglasila: "Nismo dobili..."

Otkazan nastup Nikolije Jovanović u Hrvatskoj, ona se odmah oglasila: "Nismo dobili..."

Telegraf pre 13 sati
Nastup pevačice Nikolije Jovanović, koji je trebalo da se održi večeras, 13. februara, u Đakovu, je otkazan. Ćerka legendarne Vesne Zmijanac se oglasila i svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram saopštila da ona i njen bend nisu dobili radne… »

Vesti dana »