Povezane vesti
"Imam cirozu jetre" Bolno priznanje poznatog pevača, otkrio kroz šta prolazi: Jedva hodam i imam probleme...
Kurir 13.02.2026
Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović godinama je na javnoj sceni, a pored karijere govorio je često i o privatnom životu. Svaki intervju sa njim morao je da sadrži i deo o borbi sa alkoholom, o kojem je on otvoreno govorio. Alen Vitasović je rekao da… »
"Imam cirozu jetre", pevač se godinama opijao, a sada priznaje da je lošeg zdravlja. "Imam neurotične probleme."
Telegraf 13.02.2026
Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović uspešno gradi pevačku karijeru več dugi niz godina, a jedan je od retkih koji je često govorio o svom privatnom životu, pored karijere. Nikada nije krio to da je imao problem sa alkoholom i da se često opijao… »
"Imam cirozu jetre" Pevač kaže da je lošeg zdravlja nakon što se godinama opijao: "Jedva hodam i imam neurotične probleme"
Blic 13.02.2026
Alen Vitasović je popularan hrvatski pevač sa dugogodišnjom karijerom. Iskreno je govorio o izazovima sa alkoholizmom, koji je uticao na njegovo zdravlje. Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović godinama je na javnoj sceni, a pored karijere govorio je… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Pravo u centar pre 3 satajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje napuštenih pasa zatrovanom hranom
Jugmedia pre 44 minutajoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO Iran je pokrenuo osvetničke napade, pogođeno najveće postrojenje za proizvodnju gasa u Kataru
Nova pre 19 minutajoš 73 povezane
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih
Požar u Paviljonu Srbije na Venecijanskom bijenalu u Đardinima: Goreo spoljašnji deo krova
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 28 povezanih