Povezane vesti
"Imam cirozu jetre" Bolno priznanje poznatog pevača, otkrio kroz šta prolazi: Jedva hodam i imam probleme...
Kurir 13.02.2026
Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović godinama je na javnoj sceni, a pored karijere govorio je često i o privatnom životu. Svaki intervju sa njim morao je da sadrži i deo o borbi sa alkoholom, o kojem je on otvoreno govorio. Alen Vitasović je rekao da… »
"Imam cirozu jetre", pevač se godinama opijao, a sada priznaje da je lošeg zdravlja. "Imam neurotične probleme."
Telegraf 13.02.2026
Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović uspešno gradi pevačku karijeru več dugi niz godina, a jedan je od retkih koji je često govorio o svom privatnom životu, pored karijere. Nikada nije krio to da je imao problem sa alkoholom i da se često opijao… »
"Imam cirozu jetre" Pevač kaže da je lošeg zdravlja nakon što se godinama opijao: "Jedva hodam i imam neurotične probleme"
Blic 13.02.2026
Alen Vitasović je popularan hrvatski pevač sa dugogodišnjom karijerom. Iskreno je govorio o izazovima sa alkoholizmom, koji je uticao na njegovo zdravlje. Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović godinama je na javnoj sceni, a pored karijere govorio je… »
Vesti dana »
Protest ispred Palate Albanija: Građani blokirali ulicu, traže uklanjanje bilborda iza kog su zarobljeni ptići
N1 Info pre 1 satjoš 60 povezanih
Ministarka: U Kini je bilo fantastično, potreban je rad, rad i rad da bismo bili kao Kinezi
Serbian News Media pre 3 satajoš 27 povezanih
Tehnička voda stigla u Čačak: I dalje na snazi vanredna situacija
Nedeljnik pre 2 satajoš 28 povezanih
Atmosfera pred finale Lige šampiona: Na ulicama Budimpešte Englezi prave ludnicu VIDEO
Nova pre 26 minutajoš 36 povezanih