Povezane vesti
"Imam cirozu jetre" Bolno priznanje poznatog pevača, otkrio kroz šta prolazi: Jedva hodam i imam probleme...
Kurir pre 13 sati
Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović godinama je na javnoj sceni, a pored karijere govorio je često i o privatnom životu. Svaki intervju sa njim morao je da sadrži i deo o borbi sa alkoholom, o kojem je on otvoreno govorio. Alen Vitasović je rekao da… »
"Imam cirozu jetre", pevač se godinama opijao, a sada priznaje da je lošeg zdravlja. "Imam neurotične probleme."
Telegraf pre 15 sati
Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović uspešno gradi pevačku karijeru več dugi niz godina, a jedan je od retkih koji je često govorio o svom privatnom životu, pored karijere. Nikada nije krio to da je imao problem sa alkoholom i da se često opijao… »
"Imam cirozu jetre" Pevač kaže da je lošeg zdravlja nakon što se godinama opijao: "Jedva hodam i imam neurotične probleme"
Blic pre 15 sati
Alen Vitasović je popularan hrvatski pevač sa dugogodišnjom karijerom. Iskreno je govorio o izazovima sa alkoholizmom, koji je uticao na njegovo zdravlje. Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović godinama je na javnoj sceni, a pored karijere govorio je… »
Vesti dana »
Danas toplije nego juče, sa sunčanim intervalima, popodne naoblačenje
Ozon pre 50 minutajoš 12 povezanih
Ovo je poslednji intervju Tatjane Ječmenice: Pričala je o porodici, suprugu i sinu
Mondo pre 20 minutajoš 43 povezane
Ako na Zadušnice ne možete da odete na groblje, obavezno izgovorite ovu molitvu: Evo šta treba da uradite za pokoj duša umrlih
Kurir pre 25 minutajoš 6 povezanih
Teretna vozila na granici čekaju i do četiri sata, za putnička nema zadržavanja
Euronews pre 5 minutajoš 5 povezanih