Povezane vesti
"Imam cirozu jetre" Bolno priznanje poznatog pevača, otkrio kroz šta prolazi: Jedva hodam i imam probleme...
Kurir 13.02.2026
Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović godinama je na javnoj sceni, a pored karijere govorio je često i o privatnom životu. Svaki intervju sa njim morao je da sadrži i deo o borbi sa alkoholom, o kojem je on otvoreno govorio. Alen Vitasović je rekao da… »
"Imam cirozu jetre", pevač se godinama opijao, a sada priznaje da je lošeg zdravlja. "Imam neurotične probleme."
Telegraf 13.02.2026
Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović uspešno gradi pevačku karijeru več dugi niz godina, a jedan je od retkih koji je često govorio o svom privatnom životu, pored karijere. Nikada nije krio to da je imao problem sa alkoholom i da se često opijao… »
"Imam cirozu jetre" Pevač kaže da je lošeg zdravlja nakon što se godinama opijao: "Jedva hodam i imam neurotične probleme"
Blic 13.02.2026
Alen Vitasović je popularan hrvatski pevač sa dugogodišnjom karijerom. Iskreno je govorio o izazovima sa alkoholizmom, koji je uticao na njegovo zdravlje. Popularni hrvatski pevač Alen Vitasović godinama je na javnoj sceni, a pored karijere govorio je… »
Vesti dana »
Danas se pržimo na 38 stepeni, a onda obrt: Poznato kada tačno stiže pad temperature za više od 10 stepeni
Mondo pre 24 minutajoš 20 povezanih
„24 minuta sa Zoranom Kesićem“ od jeseni se više neće emitovati na televiziji Nova S
Nedeljnik pre 5 satijoš 7 povezanih
Vitkof i Kušner danas u Moskvi, lokalno primirje zbog popravki nuklearke Zaporožje
RTS pre 15 minutajoš 34 povezane
Aleksić: Pobeda i formiranje buduće vlasti nemoguće bez opozicije
Pravo u centar pre 54 minutajoš 8 povezanih