Povezane vesti
'Srce me je umalo ubilo u 22. godini'
BBC News pre 14 sati
Život Kejtlin Lorens se u trenu promenio kada je u 22. godine doživela ozbiljan srčani problem pred važnu netbol utakmicu. „Mislila sam da sam skoro nepobediva… a onda sam se odjednom srušila nasred sportske hale i niko zapravo nije znao šta mi je"… »
NIN pre 14 sati
"Mislila sam da sam skoro nepobediva… a onda sam se odjednom srušila nasred sportske hale i niko zapravo nije znao šta mi je". Život Kejtlin Lorens se u trenu promenio kada je u 22. godine doživela ozbiljan srčani problem pred važnu netbol utakmicu. Kao… »
‘Srce me je umalo ubilo u 22. godini’
Južne vesti pre 14 sati
BBC Kejtlin Lorens se zagrevala pred važnu netbol utakmicu kada joj se život zauvek promenio „Mislila sam da sam skoro nepobediva… a onda sam se odjednom srušila nasred sportske hale i niko zapravo nije znao šta mi je“. Život Kejtlin Lorens se u trenu… »
Radio 021 pre 14 sati
Život Kejtlin Lorens se u trenu promenio kada je u 22. godine doživela ozbiljan srčani problem pred važnu netbol utakmicu. BBC Kejtlin Lorens se zagrevala pred važnu netbol utakmicu kada joj se život zauvek promenio „Mislila sam da sam skoro nepobediva…… »
Vesti dana »
Promenjivo oblačno sa kišom: Temperatura do 17 stepeni
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 12 povezanih
Teniserka i selektorka Tatjana Ječmenica poginula u saobraćajnoj nesreći kod Orlovače
Nedeljnik pre 40 minutajoš 43 povezane
Ako na Zadušnice ne možete da odete na groblje, obavezno izgovorite ovu molitvu: Evo šta treba da uradite za pokoj duša umrlih
Kurir pre 25 minutajoš 6 povezanih
Teretna vozila na granici čekaju i do četiri sata, za putnička nema zadržavanja
Euronews pre 5 minutajoš 5 povezanih