Povezane vesti
‘Srce me je umalo ubilo u 22. godini’
Južne vesti 13.02.2026
BBC Kejtlin Lorens se zagrevala pred važnu netbol utakmicu kada joj se život zauvek promenio „Mislila sam da sam skoro nepobediva… a onda sam se odjednom srušila nasred sportske hale i niko zapravo nije znao šta mi je“. Život Kejtlin Lorens se u trenu… »
'Srce me je umalo ubilo u 22. godini'
NIN 13.02.2026
"Mislila sam da sam skoro nepobediva… a onda sam se odjednom srušila nasred sportske hale i niko zapravo nije znao šta mi je". Život Kejtlin Lorens se u trenu promenio kada je u 22. godine doživela ozbiljan srčani problem pred važnu netbol utakmicu. Kao… »
'Srce me je umalo ubilo u 22. godini'
Radio 021 13.02.2026
Život Kejtlin Lorens se u trenu promenio kada je u 22. godine doživela ozbiljan srčani problem pred važnu netbol utakmicu. BBC Kejtlin Lorens se zagrevala pred važnu netbol utakmicu kada joj se život zauvek promenio „Mislila sam da sam skoro nepobediva…… »
Vesti dana »
Od ovog datuma u Srbiji kraj vrućina i vrelog leta: Stižu pljuskovi sa grmljavinom i zahlađenje za 10 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 18 povezanih
Posle Francuske i Nemačke i Holandija premestila zlatne rezerve iz Njujorka u London
Danas pre 43 minutajoš 16 povezanih
Desetine hiljada obolelih od retkih bolesti van registra, nekoliko stotina čeka terapiju
Rešetka pre 2 satajoš 10 povezanih
Preminula Glorija Stajnem, feministkinja koja je život posvetila borbi za prava žena
Južne vesti pre 38 minutajoš 15 povezanih