Povezane vesti

'Srce me je umalo ubilo u 22. godini'

BBC News pre 14 sati
Život Kejtlin Lorens se u trenu promenio kada je u 22. godine doživela ozbiljan srčani problem pred važnu netbol utakmicu. „Mislila sam da sam skoro nepobediva… a onda sam se odjednom srušila nasred sportske hale i niko zapravo nije znao šta mi je"… »

NIN pre 14 sati
"Mislila sam da sam skoro nepobediva… a onda sam se odjednom srušila nasred sportske hale i niko zapravo nije znao šta mi je". Život Kejtlin Lorens se u trenu promenio kada je u 22. godine doživela ozbiljan srčani problem pred važnu netbol utakmicu. Kao… »
‘Srce me je umalo ubilo u 22. godini’

‘Srce me je umalo ubilo u 22. godini’

Južne vesti pre 14 sati
BBC Kejtlin Lorens se zagrevala pred važnu netbol utakmicu kada joj se život zauvek promenio „Mislila sam da sam skoro nepobediva… a onda sam se odjednom srušila nasred sportske hale i niko zapravo nije znao šta mi je“. Život Kejtlin Lorens se u trenu… »

Radio 021 pre 14 sati
Život Kejtlin Lorens se u trenu promenio kada je u 22. godine doživela ozbiljan srčani problem pred važnu netbol utakmicu. BBC Kejtlin Lorens se zagrevala pred važnu netbol utakmicu kada joj se život zauvek promenio „Mislila sam da sam skoro nepobediva…… »

Vesti dana »