Povezane vesti
Lindzi Von poslala poruku iz bolnice: "Neizvesno je..." VIDEO
B92 pre 8 sati
Lindzi Von se oglasila posle teške povrede koju je doživela na Zimskim olimpijskim igrama. Čuvena američka skijašica je informisala javnost o svom zdravstvenom stanju, pošto se spekulisalo da joj preti amputacija noge. "Hvala svima koji mi šalju cveće… »
(VIDEO) Emotivna poruka Lindzi Von iz bolnice: Neizvesno je…
Sport klub pre 9 sati
Još je u bolnici, ali brojne poruke podrške olakšavaju tešku situaciju, kaže Lindzi Von u obraćanju na društvenoj mreži Instagram. Legendarna skijašica je sa 41 godinom želela da učestvuje na Zimskim olimpijskim igrama uprkos prednjem ukrštenom “Hvala… »
"Ležim praktično nepokretna, moram opet na operaciju": Dramatična poruka Lindzi Von iz bolnice
Mondo pre 8 sati
Najbolja američka skijašica svih vremena Lindzi Von (41) oglasila se iz bolnice u Italiji, gde prolazi kroz hirurške zahvate posle teškog preloma potkolenice. Povređena skijašica, koja je polomila nogu koja je već bila teško povređena u momentu njenog… »
Emotivna Lindzi Von: Hvala svima na velikoj podršci, mislim na vas
Euronews pre 8 sati
Iz bolnice se oglasila Lindzi Von, otkrivajući koliko joj poruke podrške olakšavaju teške trenutke. Legendarna skijašica, sa 41 godinom, želela je da učestvuje na Zimskim olimpijskim igrama uprkos povredi prednjeg ukrštenog ligamenta. "Hvala svima koji… »
"U bolnici sam, nepokretna, dalji koraci su neizvesni" Lindzi Von se oglasila dirljivom porukom
Kurir pre 8 sati
Američka skijaška legenda Lindzi Von doživela je težak pad u spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Milanu i Kortini. Nakon pada moglo se čuti kako vrišti od bolova, a sa staze je evakuisana najpre nosilima, a potom i helikopterom. Velika šampionka, koja… »
Lindzi Von se oglasila iz bolničkog kreveta, reagovao i Đoković: "Nepokretna sam, čekaju me još dve operacije"
Telegraf pre 8 sati
Američka skijašica Lindzi Von doživela je neverovatan peh na svojoj prvoj trci na Zimskim olimpijskim igrama, kada je pala prilikom spusta u Kortini nakon što je zakačila "kapiju", a tom prilikom je polomila potkolenicu i završila na snegu uz bolne… »
Vesti dana »
(Foto, video) Stravičan sudar šlepera i džipa na Čukarici! Stradala Tatjana Ječmenica, njen muž hitno prevezen u bolnicu
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
"Propustiće priliku za mir": Tramp upozorio Zelenskog da preduzme korake: "Rusija želi sporazum, on mora da deluje"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana