Повезане вести

Годину дана рада, спотови као филмови! Најскупљи пројекат на естради угледао светлост дана - Надица Адемов се с поносом…

Годину дана рада, спотови као филмови! Најскупљи пројекат на естради угледао светлост дана - Надица Адемов се с поносом…

Курир 13.02.2026
Певачица Надица Адемов објавила је данас албум "Милостиња" на којем је на десетине људи радило годину дана. Она је са поносом представила нумере и истакла колико је узбуђена што је пројекат угледао светлост дана. Надица Адемов… »
"Вечно сам захвална, толико сам емотивна" Надица Адемов данас објавила најважнију ствар за њу: "Са поносом вам представљам…

"Вечно сам захвална, толико сам емотивна" Надица Адемов данас објавила најважнију ствар за њу: "Са поносом вам представљам…

Блиц 13.02.2026
У последњем тренутку је на албум додала 11. песму Певачица верује да ће њена музика пронаћи посебан пут до срца публике Певачица Надица Адемов објавила је данас албум "Милостиња" на којем је на десетине људи радило годину… »
"Најскупљи пројекат на естради": Надица Адемов после скандала на Сајму направила пометњу, избацила 10 спотова одједном

"Најскупљи пројекат на естради": Надица Адемов после скандала на Сајму направила пометњу, избацила 10 спотова одједном

Мондо 13.02.2026
Певачица Надица Адемов објавила је данас да је изашао албум "Милостиња" на којем је радила годину дана. У питању је други по реду студијски албум на којем се налази11 песама - "Милостиња", "Бела кола", "Двориште", "Где ли си… »
Најскупљи пројекат на естради угледао светлост дана - Надица поносно поручује: "Све је сада у вашим рукама"

Најскупљи пројекат на естради угледао светлост дана - Надица поносно поручује: "Све је сада у вашим рукама"

Телеграф 13.02.2026
Албум "Милостиња", на којем је на десетине људи радило чак годину дана, овог петка, 13. фебруара, на радост бројне публике Надице Адемов угледао је светлост дана. Са великим поносом, једна од најтраженијих певачица на овим… »
"Рекли су да нисам нормална" Надица Адемов пред излазак најскупљег пројекта на естради: "Себе сам променила"

"Рекли су да нисам нормална" Надица Адемов пред излазак најскупљег пројекта на естради: "Себе сам променила"

Телеграф 13.02.2026
Млада певачица Надица Адемов овог петка, 13. фебруара, у 15 часова представља свој други студијски албум "Милостиња", а тим поводом је за Телеграф говорила о пројекту за који се прича да кошта чак пола милиона евра, изазовима… »

Вести дана »