Povezane vesti
Godinu dana rada, spotovi kao filmovi! Najskuplji projekat na estradi ugledao svetlost dana - Nadica Ademov se s ponosom…
Kurir pre 9 sati
Pevačica Nadica Ademov objavila je danas album "Milostinja" na kojem je na desetine ljudi radilo godinu dana. Ona je sa ponosom predstavila numere i istakla koliko je uzbuđena što je projekat ugledao svetlost dana. Nadica Ademov je sa ponosom predstavila… »
"Večno sam zahvalna, toliko sam emotivna" Nadica Ademov danas objavila najvažniju stvar za nju: "Sa ponosom vam predstavljam…
Blic pre 11 sati
U poslednjem trenutku je na album dodala 11. pesmu Pevačica veruje da će njena muzika pronaći poseban put do srca publike Pevačica Nadica Ademov objavila je danas album "Milostinja" na kojem je na desetine ljudi radilo godinu dana. Ona je sa ponosom… »
"Najskuplji projekat na estradi": Nadica Ademov posle skandala na Sajmu napravila pometnju, izbacila 10 spotova odjednom
Mondo pre 11 sati
Pevačica Nadica Ademov objavila je danas da je izašao album "Milostinja" na kojem je radila godinu dana. U pitanju je drugi po redu studijski album na kojem se nalazi11 pesama - "Milostinja", "Bela kola", "Dvorište", "Gde li si sad", "Ka Merav"… »
Najskuplji projekat na estradi ugledao svetlost dana - Nadica ponosno poručuje: "Sve je sada u vašim rukama"
Telegraf pre 10 sati
Album "Milostinja", na kojem je na desetine ljudi radilo čak godinu dana, ovog petka, 13. februara, na radost brojne publike Nadice Ademov ugledao je svetlost dana. Sa velikim ponosom, jedna od najtraženijih pevačica na ovim prostorima, i žena sa jednim… »
"Rekli su da nisam normalna" Nadica Ademov pred izlazak najskupljeg projekta na estradi: "Sebe sam promenila"
Telegraf pre 19 sati
Mlada pevačica Nadica Ademov ovog petka, 13. februara, u 15 časova predstavlja svoj drugi studijski album "Milostinja", a tim povodom je za Telegraf govorila o projektu za koji se priča da košta čak pola miliona evra, izazovima na nastupima, saradnji sa… »
Vesti dana »
Dačić: U saobraćajnoj nesreći kod Orlovače poginula Tatjana Ječmenica
In medija pre 4 satijoš 22 povezane