Povezane vesti
Tramp podržao Orbana pred parlamentarne izbore
Insajder pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u Mađarskoj koji su zakazani za 12. april. "Ponosan sam što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i čast mi… »
Tramp pružio bezuslovnu i potpunu podršku Orbanu pred parlamentarne izbore
RTV pre 24 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u Mađarskoj koji su zakazani za 12. april. "Ponosan sam što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine… »
Tramp pružio bezuslovnu i potpunu podršku Orbanu pred parlamentarne izbore
Euronews pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u Mađarskoj koji su zakazani za 12. april. "Ponosan sam što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i čast mi… »
Tramp pružio bezuslovnu podršku Orbanu
Politika pre 24 dana
Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u… »
Vesti dana »
VIDEO Novi skandalozan nasrtaj na Jokića: Nakon što ga je nedavno sapleo, sada ga oborio udarcem u lice
Nova pre 25 minutajoš 10 povezanih
Pa, gde baš on? Novak Đoković saznao ime rivala u osmini finala Indijan Velsa
Večernje novosti pre 20 minutajoš 8 povezanih
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 10. mart: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 34 minutajoš 1 povezana
CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Danas pre 11 satijoš 1 povezana