Povezane vesti
Tramp podržao Orbana pred parlamentarne izbore
Insajder 13.02.2026
Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u Mađarskoj koji su zakazani za 12. april. "Ponosan sam što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i čast mi… »
Tramp pružio bezuslovnu i potpunu podršku Orbanu pred parlamentarne izbore
RTV 13.02.2026
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u Mađarskoj koji su zakazani za 12. april. "Ponosan sam što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine… »
Tramp pružio bezuslovnu i potpunu podršku Orbanu pred parlamentarne izbore
Euronews 13.02.2026
Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u Mađarskoj koji su zakazani za 12. april. "Ponosan sam što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i čast mi… »
Tramp pružio bezuslovnu podršku Orbanu
Politika 13.02.2026
Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u… »
Vesti dana »
Od danas niže doplate za lekove: Uštede do 40 odsto za građane, evo koje terapije će koštati manje
NIN pre 8 minutajoš 21 povezana
Ukrajinske vlasti: Rusija gađala Kijev raketama i dronovima, poginulo najmanje devet osoba Novo
REUC pre 23 minutajoš 18 povezanih
FIFA odustaje od kontroverznog investicionog plana za Svetsko prvenstvo
BBC News pre 39 minutajoš 16 povezanih
Temperatura ide do 40 stepeni, Dunav na istorijskom minimumu: Ni pljuskovi neće doneti pravo osveženje
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih