Повезане вести
Трамп подржао Орбана пред парламентарне изборе
Инсајдер 13.02.2026
Амерички председник Доналд Трамп пружио је данас безусловну и потпуну подршку мађарском премијеру Виктору Орбану пред парламентарне изборе у Мађарској који су заказани за 12. април. "Поносан сам што сам подржао Виктора за реизбор… »
Трамп пружио безусловну и потпуну подршку Орбану пред парламентарне изборе
РТВ 13.02.2026
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп пружио је данас безусловну и потпуну подршку мађарском премијеру Виктору Орбану пред парламентарне изборе у Мађарској који су заказани за 12. април. "Поносан сам што сам подржао… »
Трамп пружио безусловну и потпуну подршку Орбану пред парламентарне изборе
Еуроневс 13.02.2026
Амерички председник Доналд Трамп пружио је данас безусловну и потпуну подршку мађарском премијеру Виктору Орбану пред парламентарне изборе у Мађарској који су заказани за 12. април. "Поносан сам што сам подржао Виктора за реизбор… »
Трамп пружио безусловну подршку Орбану
Политика 13.02.2026
Доналд Трамп пружио је данас безусловну и потпуну подршку мађарском премијеру Виктору Орбану. ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп пружио је данас безусловну и потпуну подршку мађарском премијеру Виктору Орбану пред… »
Вести дана »
Америка оптужила кубанског лидера Раула Кастра за убиство због обарања два авиона 1996.
Јужне вести пре 25 минутајош 17 повезаних
Прогноза времена за четвртак, 21. мај: Данас променљиво време, смена сунчаних и облачних интервала
Бета пре 36 минутајош 13 повезаних
УЖИВО: Криза на Блиском истоку, Пезешкијан: Супротставићемо се сваком покушају да се Иран примора на предају
Еуроневс пре 1 сатјош 12 повезаних