Povezane vesti
Tramp podržao Orbana pred parlamentarne izbore
Insajder pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u Mađarskoj koji su zakazani za 12. april. "Ponosan sam što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i čast mi… »
Tramp pružio bezuslovnu i potpunu podršku Orbanu pred parlamentarne izbore
RTV pre 2 sata
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u Mađarskoj koji su zakazani za 12. april. "Ponosan sam što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine… »
Tramp pružio bezuslovnu i potpunu podršku Orbanu pred parlamentarne izbore
Euronews pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u Mađarskoj koji su zakazani za 12. april. "Ponosan sam što sam podržao Viktora za reizbor 2022. godine i čast mi… »
Tramp pružio bezuslovnu podršku Orbanu
Politika pre 2 sata
Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp pružio je danas bezuslovnu i potpunu podršku mađarskom premijeru Viktoru Orbanu pred parlamentarne izbore u… »
Vesti dana »
Starović: „Srbija posvećena nastavku reformi i boljem usklađivanju sa standardima EU“
Serbian News Media pre 7 minutajoš 35 povezanih
VST nije izabrao tužioce za organizovani kriminal, nije usvojen dnevni red
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih