Povezane vesti
Novosadski studenti dobili pretnje pred protest koji su planirali (VIDEO)
Insajder pre 3 sata
Za ponedeljak, 16. februara, najavljeno je prisustvo i govor predsednika republike na obeležavanju jubilarnih 200 godina Matice srpske u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Tim povodom, zborovi i studenti najavili su protest ispred pozorišta, dok… »
"Ne dolazim u Novi Sad": Vučić u Minhenu poručio da će zbog puta u Indiju propustiti obeležavanje godišnjice Matice Srpske…
Insajder pre 6 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da u ponedeljak neće doći u Novi Sad jer putuje u Indiju i "da će obavestiti kad dolazi u Novi Sad". Za 16. februar je najavljen Vučićev dolazak na proslavu 200 godina "Matice srpske", koja će se održati u… »
"Kad budem dolazio, obavestiću vas": Vučić poručio da ne dolazi u Novi Sad i da će javiti ako se to promeni
Moj Novi Sad pre 7 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, izjavio je na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, obraćajući se srpskim novinarima, da ne dolazi u Novi Sad. – Vidim da se mučenici spremaju da me tuku, ali ja ne dolazim u Novi Sad – rekao je Vučić i dodao: – Kad… »
Vučić: Ne dolazim u ponedeljak u Novi Sad
Radio 021 pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da u ponedeljak neće doći u Novi Sad. Kako je rekao, sprema se za put u Indiju. "Vidim da se spremaju da me tuku, ali ja ne dolazim u Novi Sad. Spremam se za put u Indiju, ne znam da li ću ići ujutru… »
Vesti dana »
Dačić: U saobraćajnoj nesreći kod Orlovače poginula Tatjana Ječmenica
In medija pre 2 satajoš 22 povezane
"Propustiće priliku za mir": Tramp upozorio Zelenskog da preduzme korake: "Rusija želi sporazum, on mora da deluje"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana