Povezane vesti

Novosadski studenti dobili pretnje pred protest koji su planirali (VIDEO)

Novosadski studenti dobili pretnje pred protest koji su planirali (VIDEO)

Insajder pre 24 dana
Za ponedeljak, 16. februara, najavljeno je prisustvo i govor predsednika republike na obeležavanju jubilarnih 200 godina Matice srpske u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Tim povodom, zborovi i studenti najavili su protest ispred pozorišta, dok… »
"Ne dolazim u Novi Sad": Vučić u Minhenu poručio da će zbog puta u Indiju propustiti obeležavanje godišnjice Matice Srpske…

"Ne dolazim u Novi Sad": Vučić u Minhenu poručio da će zbog puta u Indiju propustiti obeležavanje godišnjice Matice Srpske…

Insajder pre 24 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da u ponedeljak neće doći u Novi Sad jer putuje u Indiju i "da će obavestiti kad dolazi u Novi Sad". Za 16. februar je najavljen Vučićev dolazak na proslavu 200 godina "Matice srpske", koja će se održati u… »
"Kad budem dolazio, obavestiću vas": Vučić poručio da ne dolazi u Novi Sad i da će javiti ako se to promeni

"Kad budem dolazio, obavestiću vas": Vučić poručio da ne dolazi u Novi Sad i da će javiti ako se to promeni

Moj Novi Sad pre 24 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, izjavio je na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, obraćajući se srpskim novinarima, da ne dolazi u Novi Sad. – Vidim da se mučenici spremaju da me tuku, ali ja ne dolazim u Novi Sad – rekao je Vučić i dodao: – Kad… »
Vučić: Ne dolazim u ponedeljak u Novi Sad

Vučić: Ne dolazim u ponedeljak u Novi Sad

Radio 021 pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da u ponedeljak neće doći u Novi Sad. Kako je rekao, sprema se za put u Indiju. "Vidim da se spremaju da me tuku, ali ja ne dolazim u Novi Sad. Spremam se za put u Indiju, ne znam da li ću ići ujutru… »

Vesti dana »