Povezane vesti

Dmitrijev: Evropski lideri se plaše interakcije Rusije i SAD

Dmitrijev: Evropski lideri se plaše interakcije Rusije i SAD

Politika 13.02.2026
Evropski lideri preispituju svoj pristup rešavanju sukoba u Ukrajini jer se plaše interakcije Rusije i SAD. MOSKVA - Evropski lideri preispituju svoj pristup rešavanju sukoba u Ukrajini jer se plaše interakcije Rusije i SAD, izjavio je specijalni… »
Lideri EU se uplašili saradnje Rusije i SAD: Dmitrijev o Makronovoj izjavi o komunikaciji sa Moskvom

Lideri EU se uplašili saradnje Rusije i SAD: Dmitrijev o Makronovoj izjavi o komunikaciji sa Moskvom

Sputnik 13.02.2026
Evropski lideri preispituju svoj pristup rešavanju sukoba u Ukrajini jer se plaše interakcije Rusije i Sjedinjenih Država, izjavio je Kiril Dmitrijev, specijalni predstavnik ruskog predsednika i šef Ruskog fonda za direktna ulaganja (RFDIF)… »
Makron: Odlučio sam da uspostavim direktan kanal za komunikaciju sa Rusijom

Sputnik 13.02.2026
Odlučio sam da uspostavim direktan kanal za komunikaciju sa Rusijom, izjavio je francuski predsednik Emanuel Makron u govoru na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Francuski lider je ocenio da je postizanje mira u Ukrajini „nemoguće bez učešća… »

Vesti online 13.02.2026
Odlučio sam da uspostavim direktan kanal za komunikaciju sa Rusijom, izjavio je francuski predsednik Emanuel Makron u govoru na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. O slanju evropskih vojnih snaga u Ukrajinu O bezbednosnim garancijama za Ukrajinu O… »

Vesti dana »