Povezane vesti
Dmitrijev: Evropski lideri se plaše interakcije Rusije i SAD
Politika pre 23 dana
Evropski lideri preispituju svoj pristup rešavanju sukoba u Ukrajini jer se plaše interakcije Rusije i SAD. MOSKVA - Evropski lideri preispituju svoj pristup rešavanju sukoba u Ukrajini jer se plaše interakcije Rusije i SAD, izjavio je specijalni… »
Lideri EU se uplašili saradnje Rusije i SAD: Dmitrijev o Makronovoj izjavi o komunikaciji sa Moskvom
Sputnik pre 23 dana
Evropski lideri preispituju svoj pristup rešavanju sukoba u Ukrajini jer se plaše interakcije Rusije i Sjedinjenih Država, izjavio je Kiril Dmitrijev, specijalni predstavnik ruskog predsednika i šef Ruskog fonda za direktna ulaganja (RFDIF)… »
Makron: Odlučio sam da uspostavim direktan kanal za komunikaciju sa Rusijom
Sputnik pre 23 dana
Odlučio sam da uspostavim direktan kanal za komunikaciju sa Rusijom, izjavio je francuski predsednik Emanuel Makron u govoru na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Francuski lider je ocenio da je postizanje mira u Ukrajini „nemoguće bez učešća… »
Makron: Odlučio sam da uspostavim direktan kanal za komunikaciju sa Rusijom
Vesti online pre 23 dana
Odlučio sam da uspostavim direktan kanal za komunikaciju sa Rusijom, izjavio je francuski predsednik Emanuel Makron u govoru na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. O slanju evropskih vojnih snaga u Ukrajinu O bezbednosnim garancijama za Ukrajinu O… »
Vesti dana »
Studenti Aranđelovca: Sumnjive liste u Aranđelovcu – Rusi i Bošnjačko-crnogorska koalcija koja “pozdržava mlade”
Glas Šumadije pre 23 minutajoš 32 povezane
Trampov plan za Pojas Gaze za sada zaustavljen zbog rata na Bliskom istoku, sastanak o Ukrajini odložen
Beta pre 53 minutajoš 26 povezanih
Osmani povodom odluke Ustavnog suda: Konsultovala sam se sa desetinama pravnika
Insajder pre 7 minutajoš 22 povezane
Šta se dešava u Smederevskoj Palanci: Okolnosti razlaza studenata i opozicije
NIN pre 4 satijoš 26 povezanih