Povezane vesti
Poslodavac ovom zaposlenom penzioneru ne dopušta da ide na bolovanje! Mnogima se isto dešava, brine ih i plata, šta kaže zakon…
Blic pre 28 dana
Prema zakonu, zaposleni penzioneri imaju ista prava na bolovanje kao i ostali radnici u odnosu na radni odnos Naknada za bolovanje do 42. dana pada na teret poslodavca, dok je nakon toga isplaćuje HZZO, osim za osobe starije od 70 godina Mnogi poslodavci… »
Da li zaposleni penzioneri imaju pravo na bolovanje? "Razboleo sam se, ali poslodavac kaže da moram da radim"
Kurir pre 28 dana
Krajem prošle godine u Hrvatskoj je bilo zaposleno više od 36.000 radnika sa nepunim radnim vremenom, prema podacima Hrvatskog zavoda za penziono osiguranje (HZMO) Iako po zakonu imaju ista prava kao i svi ostali radnici, mnogi poslodavci im uskraćuju… »
Da li zaposleni penzioneri imaju pravo na bolovanje? Hrvati su to rešili na ovaj način
Kamatica pre 28 dana
Iako po zakonu imaju ista prava kao i svi ostali radnici, mnogi poslodavci im uskraćuju ova prava, o čemu svedoči priča i pitanje koje je penzioner postavio pravnoj službi Sindikata penzionera Hrvatske (SUH). - U penziji sam i zaposlen sam na određeno… »
Vesti dana »
(Video) Vatra guta sve pred sobom na Novom Beogradu. Drama na Savskom keju, izbio veliki požar: Na terenu veliki broj vatrogasaca
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Toni Cetinski se nakon skandala oglasio: Poslao poruku Jakovu Jozinoviću pred njegov koncert u Novom Sadu, evo šta mu je poručio
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Poslednji na tabeli tvrd orah: Novi Pazar slavio posle 0:2 u setovima
Sandžak haber pre 34 minutajoš 2 povezane
Prekid negativne serije Partizana: Srđan Blagojević trijumfalno započeo drugi mandat na klupi crno-belih
Danas pre 1 satjoš 1 povezana