Povezane vesti
"Upala mi na radno mesto i rekla: 'Kretenu...'" Naš voditelj ispričao neprijatnu scenu sa prvog posla
Telegraf pre 1 dan
Voja Nedeljković godinama je TV lice, a malo ko zna čime se bavio pre voditeljstva. On je sada otkrio nepoznate detalje iz mladosti i ispričao anegdotu vezanu za prvi posao. Voja je rekao da je na prvom radnom mestu prošao "neslavno", a situacija koju je… »
"Upala mi je na radno mesto i rekla: Kretenu, šta radiš to?" Danas je uspešan voditelj, a ovo je bio prvi posao Voje…
Blic pre 1 dan
Kroz karijeru, ostvario je saradnju sa poznatim ljudima u industriji zabave Sa Sašom Popovićem imao je duhovite pregovore oko honorara za svoju ulogu voditelja Voja Nedeljković godinama je TV lice, a malo ko zna čime se bavio pre voditeljstva. On je sada… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Skup "Sretnimo se ponovo": Kolona automobila stigla iz Kragujevca u Orašac (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 12 minutajoš 7 povezanih
"Ceo život sam proveo rušeći po neku vlast": Šta su poručili građani sa skupa u Kragujevcu? (VIDEO)
Insajder pre 12 minutajoš 32 povezane
Mlekari i poljoprivrednici peti dan blokiraju magistralu na zapadu Srbije, protesti i u drugim mestima
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 16. februar: Maglovito i oblačno sa slabim mrazom i vetrom
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane
Kiša, hladan vetar i sneg: Danas oblačno uz osetan pad temperature
N1 Info pre 8 satijoš 24 povezane