Povezane vesti
"Postoji kvalitet ovde, ali..." Hrvat preuzeo klub iz Premijer lige i odmah iznenadio fudbalere
Večernje novosti pre 21 sat
Hrvatski stručnjak Igor Tudor biće trener fudbalera Totenhema do kraja sezone, saopštio je danas engleski klub. FOTO: Tanjug/AP Tudor (47) će na klupi Totenhema zameniti Tomasa Franka, koji je pre tri dana dobio otkaz. "Čast mi je što sam došao u… »
Hrvata čeka "jednostavan" zadatak u Premijer ligi! Čuveni trener zvanično preuzeo engleskog velikana
Kurir pre 24 sata
Ovu informaciju je saopštio londonski klub. Tudor, koji je bez angažmana od oktobra, preuzeo je tim nakon smene Tomas Frank, u trenutku kada se Totenhem nalazi na 16. mestu Premijer lige i ima pet bodova više od zone ispadanja. U klupskom saopštenju… »
Hrvat na klupi Totenhema do kraja sezone
RTS pre 1 dan
Hrvatski stručnjak Igor Tudor biće trener fudbalera Totenhema do kraja sezone, saopštio je engleski klub. Igor Tudor će na klupi Totenhema zameniti Tomasa Franka, koji je pre tri dana dobio otkaz. "Čast mi je što sam došao u Totenhem u ovako važnom… »
Tudor preuzeo Totenhem: Moj fokus je jasan!
Sport klub pre 24 sata
Nije dugo čekao Igor Tudor na novi angažman posle otkaza u Juventusu. Trener koji je u karijeri vodio deset različitih klubova i osvojio samo jedan trofej, u subotu je zvanično predstavljen u Totenhemu. Hrvat je na klupi Spursa nasledio Danca Tomasa… »
Igor Tudor gasi požar u Totenhemu: Imaće najteži debi na svetu
Mondo pre 24 sata
Hrvatski trener Igor Tudor (47) preuzeo je ekipu Totenhema i potpisao ugovor do kraja sezone. Na klupi aktuelnog šampiona Lige Evrope zameniće Danca Tomasa Franka (52), koji je ostavio za sobom tim na tek 16. mestu tabele, sa samo 29 osvojenih bodova u… »
Tudor zvanično predstavljen i dobio precizne zadatke, evo šta se od njega očekuje
Sportske.net pre 1 dan
Hrvatski fudbalski trener Igor Tudor imenovan je i zvanično za menadžera Totenhama do kraja sezone, saopštio je danas londonski klub. Tudor, koji je bez angažmana od oktobra kada je napustio Juventus, preuzeo je tim nakon smene Tomasa Franka, u trenutku… »
Igor Tudor novi menadžer Totenhema: Hrvat na klupi do kraja sezone
Politika pre 1 dan
Od otkaza u Juventusu do Premijer lige. Hrvatski stručnjak Igor Tudor biće trener fudbalera Totenhema do kraja sezone, saopštio je danas engleski klub. Tudor (47) će na klupi Totenhema zameniti Tomasa Franka, koji je pre tri dana dobio otkaz. „Čast mi je… »
Hrvat došao da gasi požar: Totenhem pronašao trenera!
Hot sport pre 1 dan
Igor Tudor preuzima Totenhem kao privremeni trener do kraja sezone! Igor Tudor postigao je dogovor da do kraja sezone vodi Totenhem kao privremeni trener, potvrdili su izvori bliski klubu za BBC. Ova odluka dolazi samo nekoliko dana nakon što je Tomas… »
Šta rade ljudi?! Evo koga je Totenhem imenovao za novog trenera
Večernje novosti pre 1 dan
Totenhem je pre nekoliko dana otpustio Tomasa Franka, te su brzo reagovali i sada su imenovali novog stratega. Foto: Profimedia Totenhem je imenovao novog trenera. U pitanju je Igor Tudor koji je do pre par meseci sarađivao sa Dušanom Vlahovićem u… »
Legenda Totenhema oštro o Tudoru: "Uzeli su trenera koji nema pojma šta ga čeka, ko donosi ovakve odluke?"
Sportske.net pre 1 dan
Hrvatski stručnjak Igor Tudor bi u narednim danima trebalo da bude predstavljen kao novi mendažer Totenhema, posle otkaza koji je dobio Tomas Frank. Nekadašnji trener Juventusa, Lacija, Marseja i Galatasaraja potpisaće kratkoročni ugovor do kraja ove… »
Tomas Frank smenjen, Hrvat privremeno preuzima klupu Totenhema
Danas pre 1 dan
Danski trener Tomas Frank, nakon pola godina rada u Totenhemu, napustiće klupu tima iz Londona. Njegovo mesto će privremeno preuzeti hrvatski fudbalski trener Igor Tudor, koji će biti trener Totenhema do kraja sezone, pišu britanski mediji. Prema… »
Vesti dana »
(BLOG) "Sretnimo se ponovo": Kolona automobila nedaleko od Orašca
N1 Info pre 37 minutajoš 7 povezanih
Održan protest "Sretnimo se na Sretenje" - studenti zahtevaju VANREDNE PARLAMENTARNE IZBORE!
InfoKG pre 12 minutajoš 32 povezane
Poljoprivrednici iz šest čačanskih sela blokirali stari put Čačak-Kraljevo Poljoprivrednici izvezli traktore na put Kragujevac-Jagodina
Ozon press pre 12 minutajoš 28 povezanih
Pojačan saobraćaj na putevima Srbije: Moguća zadržavanja na naplatnim rampama i granicama u utorak
N1 Info pre 3 satajoš 32 povezane
Stiže nevreme! Očekuju se obilnije padavine i olujni vetar od 80 km/h: Evo kada će početi sneg u nizijama
Telegraf pre 6 satijoš 24 povezane