Povezane vesti
"Stavljao je 10.000€ u džep, ja ništa" Naš muzičar otkrio tajne estrade: "Miroslav Ilić se naljutio na mene.."
Telegraf pre 8 sati
Kompozitor i muzičar, Dragan Aleksandrić, otvoreno je progovorio o detaljima svog života i karijere, a iskrena ispovest o porocima i sukobima sa kolegama šokirala je javnost. Aleksandrić je govorio o svojim odnosima sa velikim zvezdama domaće estrade… »
"Menadžer je u džep stavljao 10.000 evra, a ja ni dinar" Naš muzičar otkrio dugo čuvane tajne na estradi, pa pomenuo poroke…
Blic pre 11 sati
Aleksandrić je imao samo pohvale za Bekija Bekića kao jedinu kolegu koji je ostao dosledan sebi tokom godina Kad je pričao o porocima, priznao je da je voleo da pomalo kocka Dragan Aleksandrić, jedan od najpoznatijih muzičara i kompozitora sa ovih… »
"Stvorio sam 6000 pesama i velike zvezde, a danas me samo njih dvoje zovu" Velika ispovest Dragana Aleksandrića: Imao sam…
Kurir pre 15 sati
Da počnem? Evo, mnogi ljudi ne znaju, ali meni su najvažnije stvari u životu moje troje dece - Dragana, Nenad i Uroš. A ovamo sam komponovao šest hiljada pesama. Šest hiljada! I po tome me ljudi znaju. Zovem se Dragan Aleksandrić. I to se zna. I zna se… »
Vesti dana »
Protest zbog policijske brutalnosti u Valjevu završen projekcijom filma Presedan
Beta pre 26 minutajoš 27 povezanih
"Ne mogu da razmišljam o Putinovim ambicijama" Zelenskog pitali boji li se da će ga predsednik Rusije otrovati: Njegov odgovor šokirao sve
Blic pre 3 satajoš 31 povezana
Ptice lete, ali leti i Domen Prevc: Slovenija ima olimpijskog šampiona
BBC News pre 46 minutajoš 37 povezanih
Umorni, ali ne odustaju: Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu
Nova ekonomija pre 6 satijoš 24 povezane