Povezane vesti
Ništa od veridbe! Kebina bivša ljubavnica odbila bračnu ponudu: Na Dan zaljubljenih rekla odlučno "ne"
Telegraf pre 28 dana
Nedavno je sve iznenadila vest da se Ljiljana Jevremović, autorka hita "Srpkinja je mene majka rodila", navodno udaje. Ipak, ona je odlučila da odbije prosidbu što je izazvalo burnu reakciju mnogih. Ona je skoro objavila na svom fejsbuk profilu status… »
Kebina bivša ljubavnica odbila bračnu ponudu: Rekla "ne" za Dan zaljubljenih, ništa od veridbe
Blic pre 28 dana
Ljiljana promenila odluku i odbila ponudu da se uda Ona je zamolila sve da poštuju njenu privatnost Vest o udaji Ljiljane Jevremović, autorke hita "Srpkinja je mene majka rodila", pre samo deset dana iznenadila je javnost, ali sada je pevačica odlučila… »
Kebina bivša ljubavnica na Dan zaljubljenih rekla "ne": Raskinula veridbu pa objavila javno "odbila sam ponudu"
Mondo pre 28 dana
Vest da se Ljiljana Jevremović, autorka čuvenog hita "Srpkinja je mene majka rodila" udaje, pre samo par dana iznenadila je javnost, a danas je, nakon dugog razmišljanja donela odluku da odbije prosidbu. Sve je potvrdila porukom koju je sinoć objavila na… »
Kebina bivša ljubavnica rekla "ne"! Ljiljana Jevremović odbila prosca na Dan zaljubljenih - ništa od veridbe
Kurir pre 28 dana
Tekstopisac Ljiljana Jevremović, koja je danas trebalo da se veri, u poslednjem trenutku odlučila je da veridbe ipak ne bude. Pre samo deset dana vest da se Ljiljana, autorka čuvenog hita "Srpkinja je mene majka rodila", udaje iznenadila je javnost, a… »
Vesti dana »
Učesnici Beogradskog marša stigli do Zemuna, večeras doček u Studentskom parku
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih
Šok snimak potvrdio sve: Prvi udar na Iran iz Persijskog zaliva, poletela balistička raketa iz ove zemlje, a jedna stvar jasno ukazuje na Ameriku
Blic pre 14 minutajoš 69 povezanih
Ministar spoljnih poslova Irana: Novi vrhovni vođa Modžtaba Hamnei normalno obavlja dužnost
Insajder pre 49 minutajoš 22 povezane