Povezane vesti
Ništa od veridbe! Kebina bivša ljubavnica odbila bračnu ponudu: Na Dan zaljubljenih rekla odlučno "ne"
Telegraf pre 9 sati
Nedavno je sve iznenadila vest da se Ljiljana Jevremović, autorka hita "Srpkinja je mene majka rodila", navodno udaje. Ipak, ona je odlučila da odbije prosidbu što je izazvalo burnu reakciju mnogih. Ona je skoro objavila na svom fejsbuk profilu status… »
Kebina bivša ljubavnica odbila bračnu ponudu: Rekla "ne" za Dan zaljubljenih, ništa od veridbe
Blic pre 10 sati
Ljiljana promenila odluku i odbila ponudu da se uda Ona je zamolila sve da poštuju njenu privatnost Vest o udaji Ljiljane Jevremović, autorke hita "Srpkinja je mene majka rodila", pre samo deset dana iznenadila je javnost, ali sada je pevačica odlučila… »
Kebina bivša ljubavnica na Dan zaljubljenih rekla "ne": Raskinula veridbu pa objavila javno "odbila sam ponudu"
Mondo pre 12 sati
Vest da se Ljiljana Jevremović, autorka čuvenog hita "Srpkinja je mene majka rodila" udaje, pre samo par dana iznenadila je javnost, a danas je, nakon dugog razmišljanja donela odluku da odbije prosidbu. Sve je potvrdila porukom koju je sinoć objavila na… »
Kebina bivša ljubavnica rekla "ne"! Ljiljana Jevremović odbila prosca na Dan zaljubljenih - ništa od veridbe
Kurir pre 13 sati
Tekstopisac Ljiljana Jevremović, koja je danas trebalo da se veri, u poslednjem trenutku odlučila je da veridbe ipak ne bude. Pre samo deset dana vest da se Ljiljana, autorka čuvenog hita "Srpkinja je mene majka rodila", udaje iznenadila je javnost, a… »
Vesti dana »
Tinejdžer (19) BMW-om pokosio devojčicu (13)?! Sa povredama opasnim po život prevezena u bolnicu, mladić je udario na pešačkom
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
Održana počasna artiljerijska paljba povodom Dana državnosti na Kalemegdanu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Stanković zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom: „Dosta neiznuđenih grešaka…“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana