Povezane vesti

Otac mladića koji je preminuo nakon operacije krajnika u Čačku traži ostavku Lončara

Otac mladića koji je preminuo nakon operacije krajnika u Čačku traži ostavku Lončara

Ozon press pre 3 sata
Slavoljub Mikić iz merošinskog sela Baličevac, otac mladića koji je u noći između 11.i 12. februara preminuo u Opštoj bolnici u Čačku nakon operacije trećeg krajnika, zatražio je ostavku ministra zdravlja Zlatibora Lončara jer smatra da je zdravstveni… »
"Došli su mu prijatelji, sedeo je, za dva minuta je bio mrtav čovek" Potresna ispovest oca mladića koji je preminuo nakon…

"Došli su mu prijatelji, sedeo je, za dva minuta je bio mrtav čovek" Potresna ispovest oca mladića koji je preminuo nakon…

Blic pre 4 sati
Ministarstvo zdravlja Srbije uvelo je privremene mere i preuzelo nadzor nad bolničkim odeljenjem. Ovo je drugi tragičan slučaj smrti nakon operacije krajnika u istoj bolnici, što je izazvalo dodatna ispitivanja. Marko Mikić (38) mladić iz Merošine kod… »
Oglasio se otac pacijenta koji je preminuo posle operacije krajnika: Moj sin nije bio nepoznat u čačanskoj bolnici

Oglasio se otac pacijenta koji je preminuo posle operacije krajnika: Moj sin nije bio nepoznat u čačanskoj bolnici

Morava info pre 4 sati
ČAČAK – U bolnici u Čačku u noći između 11. i 12. februara umro je pacijent (38) nakon hiruške intervencije, nekoliko dana nakon smrti četvorogodišnje Eme. Otac preminulog Marka Mikića, oglasio se ovim povodom i istakao da njegov sin nije imao pridružene… »
Oglasio se otac Marka (38) koji je umro posle zahvata u bolnici u Čačku: Moj sin nije neznanac, ovako je bilo

Oglasio se otac Marka (38) koji je umro posle zahvata u bolnici u Čačku: Moj sin nije neznanac, ovako je bilo

Telegraf pre 5 sati
Oglasilo se Više javno tužilaštvo. U bolnici u Čačku u noći između 11. i 12. februara umro je pacijent (38) nakon hiruške intervencije, nekoliko dana nakon smrti četvorogodišnje Eme. Otac preminulog Marka Mikića, oglasio se ovim povodom i istakao da… »
(Foto) Ovo je Marko koji je umro nakon operacije krajnika! Žalio se na probleme sa hrkanjem, sam platio intervenciju, pa…

(Foto) Ovo je Marko koji je umro nakon operacije krajnika! Žalio se na probleme sa hrkanjem, sam platio intervenciju, pa…

Blic pre 7 sati
Marko M. (38) preminuo je nakon rutinske operacije trećeg krajnika u Čačanskoj bolnici Ovo je drugi smrtni slučaj u istoj bolnici za nedelju dana, ranije je preminula devojčica Ema M. (4) U noći između 11. i 12. februara, Marko M. (38) preminuo je Opštoj… »

Vesti dana »