Povezane vesti
Žizel Peliko za BBC: Bila sam skrhana užasima, ali ne osećam bes
BBC News pre 1 sat
U opširnom intervjuu za BBC njuznajt, žena koja se našla u središtu najvećeg suđenja za silovanje u Francuskoj, govori o izdaji, oporavku i odabiru pravog puta. Žizel Peliko, žena koja se našla u središtu najvećeg suđenja za silovanje u Francuskoj, kaže… »
"Bila sam krpena lutka, život mi se srušio preko noći" Simbol hrabrosti Žizel Peliko, u memoarima opisala užas: Muž godinama…
Kurir pre 8 sati
Žizel Peliko, koja je tokom suđenja bivšem suprugu i desetinama muškaraca koji su je silovali dok je bila bez svesti postala globalni simbol hrabrosti, opisala je u svojim memoarima šok koji je doživela kada joj je policija prvi put pokazala snimke… »
Žizel Peliko objavljuje memoare u kojima opisuje kroz koje grozote je prošla: "Svet mi se srušio kada sam saznala da me muž…
Blic pre 8 sati
U memoarima opisuje značaj odluke da suđenje ne bude zatvoreno za javnost, radi podrške drugim žrtvama Memoari pružaju nadu i inspiraciju, podstičući društvo na promene i podršku žrtvama nasilja Žizel Peliko, koja je tokom suđenja bivšem suprugu i… »
Danas pre 9 sati
Žizel Peliko, žena koja se našla u središtu najvećeg suđenja za silovanje u Francuskoj, kaže za BBC da je bila „skrhana užasom“ po otkriću da ju je muž godinama drogirao i pozivao desetine muškaraca da je siluju dok je bila bez svesti. „Nešto je… »
Južne vesti pre 10 sati
BBC Žizel Peliko Žizel Peliko, žena koja se našla u središtu najvećeg suđenja za silovanje u Francuskoj, kaže za BBC da je bila „skrhana užasom“ po otkriću da ju je muž godinama drogirao i pozivao desetine muškaraca da je siluju dok je bila bez svesti… »
Radio 021 pre 10 sati
U opširnom intervjuu za BBC njuznajt, žena koja se našla u središtu najvećeg suđenja za silovanje u Francuskoj, govori o izdaji, oporavku i odabiru pravog puta. BBC Žizel Peliko Žizel Peliko, žena koja se našla u središtu najvećeg suđenja za silovanje u… »
NIN pre 10 sati
Žizel Peliko, žena koja se našla u središtu najvećeg suđenja za silovanje u Francuskoj, kaže za BBC da je bila "skrhana užasom" po otkriću da ju je muž godinama drogirao i pozivao desetine muškaraca da je siluju dok je bila bez svesti. "Nešto je… »
Vesti dana »
Tinejdžer (19) BMW-om pokosio devojčicu (13)?! Sa povredama opasnim po život prevezena u bolnicu, mladić je udario na pešačkom
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
Stanković zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom: „Dosta neiznuđenih grešaka…“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana