Povezane vesti
Poznata pevačica uživa u ljubavi sa 5 godina mlađim kolegom: Pričala o svojoj deci, pa otkrila šta planira sa njim - njene…
Kurir pre 4 sati
Estradni par, Joca Stefanović i Iva Bojanović nedavno su stali na "ludi kamen", a potom su i otkrili da čekaju prinovu. Njih dvoje su sada gostovali u emisiji kod Sanje Marinković, a ona je tom prilikom ustala i pokazala trudnički stomak u haljini… »
"Prihvatio je mene i moju decu, spremna sam da provedem ceo život sa njim" Pevačica progovorila o budućnosti sa 5 godina…
Blic pre 6 sati
U sedmom mesecu trudnoće, Iva Bojanović impresionirala je svojim izgledom prilikom gostovanja u emisiji. Joca Stefanović izrazio je sreću zbog predstojeće uloge oca, naglašavajući važnost porodice. Estradni par, Joca Stefanović i Iva Bojanović nedavno su… »
Pevačica blista u drugom stanju sa 5 godina mlađim kolegom: Pokazala liniju u 7. mesecu trudnoće
Mondo pre 5 sati
Estradni par Joca Stefanović i Iva Bojanović nedavno su se venčali, a ubrzo nakon toga otkrili su i da čekaju bebu. Gostovali su u emisiji kod Sanja Marinković, gde je Iva ustala i u pripijenoj haljini ponosno pokazala trudnički stomak. Na samom početku… »
Iva Bojanović blista u 7. mesecu trudnoće: Niko ne veruje kako izgleda Jocina supruga, ima savršenu liniju
Telegraf pre 7 sati
Estradni par, Joca Stefanović i Iva Bojanović, sada Stefanović, nedavno je stao na "ludi kamen". Ubrzo, oni su otkrili i da čekaju prinovu zbog čega ne kriju svoju sreću. Par je gostujući u emisiji "Magazin in" progovorio o svom odnosu. Joca je, naime… »
Vesti dana »
Tinejdžer (19) BMW-om pokosio devojčicu (13)?! Sa povredama opasnim po život prevezena u bolnicu, mladić je udario na pešačkom
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Stanković zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom: „Dosta neiznuđenih grešaka…“
Danas pre 35 minutajoš 1 povezana