Povezane vesti

"Kavčani" namamili Hrvate u stan, pa ih mučili. Prostor obložili folijom, pripremili pištolje i testere, pa tražili 750.000…

"Kavčani" namamili Hrvate u stan, pa ih mučili. Prostor obložili folijom, pripremili pištolje i testere, pa tražili 750.000…

Blic pre 6 sati
Dokazi suda uključuju slike, šifrovane razgovore i izjave koje objašnjavaju brutalnost napada Postupak uključuje pokušaj iznude iznosa od žrtve uz pretnje smrću i fizičko nasilje Pod strogim merama bezbednosti u petak je pred Pokrajinskim sudom u Beču… »
"Lice mi unakaženo, nos mi lomio pištoljem" Kavčani namamili Hrvate u štek stan, pa ih tukli do neprepoznatljivosti: Preživeli…

"Lice mi unakaženo, nos mi lomio pištoljem" Kavčani namamili Hrvate u štek stan, pa ih tukli do neprepoznatljivosti: Preživeli…

Kurir pre 6 sati
Pod strogim merama bezbednosti u petak je pred Pokrajinskim sudom u Beču održano suđenje u vezi sa mafijaškim slučajem iznude i otmice, za koji su optuženi pripadnici "kavačkog klana". Desetine policajaca bile su raspoređene oko suda, a 20 minuta pre… »

Vesti dana »