Povezane vesti

Na bilbordu u Zrenjaninu za Dan zaljubljenih osvanula šokantna poruka: "Marko, reci ženi za nas ili..." FOTO

Na bilbordu u Zrenjaninu za Dan zaljubljenih osvanula šokantna poruka: "Marko, reci ženi za nas ili..." FOTO

B92 pre 20 sati
U jednoj ulici u Zrenjaninu, na Dan zaljubljenih, osvanuo je neverovatan bilbord sa šok porukom misteriozne devojke, koju je uputila svom već zauzetom partneru. Jedna anonimna devojka odlučila da javno obelodani svoju vezu sa muškarcem po imenu Marko – i… »
(Foto) "Marko, reci ženi za nas ili ću ja" U Zrenjaninu osvanuo šokantan bilbord na Dan zaljubljenih, ljudi gledaju i ne…

(Foto) "Marko, reci ženi za nas ili ću ja" U Zrenjaninu osvanuo šokantan bilbord na Dan zaljubljenih, ljudi gledaju i ne…

Blic pre 21 sat
Dok su jedni bili oduševljeni kreativnošću i dramatičnošću čestitke, drugi su se pitali da li je reč o stvarnoj životnoj situaciji ili šali Ova direktna i vrlo lična poruka brzo je privukla pažnju prolaznika Dan zaljubljenih, tačnije 14. februar, datum… »
Šok poruka za Dan zaljubljenih u Zrenjaninu! Posvećena jednom Marku i njegovoj ženi, a P.S. posebno bode oči: "Reci ili ću…

Šok poruka za Dan zaljubljenih u Zrenjaninu! Posvećena jednom Marku i njegovoj ženi, a P.S. posebno bode oči: "Reci ili ću…

Kurir pre 21 sat
Danas, kad se proslavlja Dan zaljubljenih, želimo da voljenim osobama pripremimo nesvakidašnje iznenađenje koje će ih oduševiti i podsetiti koliko su voljeni. Tako je i jedna poruka osvanula u Zrenjaninu, ali ne ona na koju ste prvo pomislili! Naime, na… »
Dan zaljubljenih u Srbiji obeležila šokantna poruka na bilbordu: "Marko, trudna sam, reci ženi za nas"

Dan zaljubljenih u Srbiji obeležila šokantna poruka na bilbordu: "Marko, trudna sam, reci ženi za nas"

Telegraf pre 21 sat
Na Dan zaljubljenih osvanuo je bilbord sa upečatljivom i nesvakidašnjom porukom koja je mnogima izmamila osmeh, ali i podigla obrve. Na velikom ekranu, uz motive crvenih srca, stoji poruka: „Marko!!! Reci ženi za nas ili ću ja!!! Srećan ti Dan… »
Dan zaljubljenih obeležila nesvakidašnja poruka na bilbordu: „Marko, reci ženi za nas ili ću ja“

Dan zaljubljenih obeležila nesvakidašnja poruka na bilbordu: „Marko, reci ženi za nas ili ću ja“

Zrenjaninski pre 24 sata
Na uglu ulica Zmaj Jovine i Skadarske u Zrenjaninu prolaznike i vozače dočekalo je pravo iznenađenje. Na Dan zaljubljenih osvanuo je bilbord sa upečatljivom i nesvakidašnjom porukom koja je mnogima izmamila osmeh, ali i podigla obrve. Na velikom ekranu… »

Vesti dana »