Povezane vesti
Njena izjava o Danu zaljubljenih postala viralna: Tea Tairović progovorila o ljubavi s Ivanom, otkrila sve detalje
Mondo 14.02.2026
Pevačica Tea Tairović je u aprilu prošle godine izgovorila sudbonosno "da" Ivanu Vardaju, na intimnoj ceremoniji kojoj su od kolega prisustvovale samo dve pevačice. Sada, skoro godinu dana kasnije, otkriva da "potpisan papir" nije ništa promenio u… »
"Za mene je ljubav veoma važna stvar u životu", Tea Tairović o zajedničkom životu sa Ivanom
Kurir 14.02.2026
Tea Tairović kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru iako radi i snima, nastupa i gradi popularnost vrtoglavom brzinom nije zanemarila svoj privatan život. Da balansira je teško, i sama priznaje ali ljubav prema muzici, životu i suprugu ne može da se… »
Sprema se godišnjica braka: Tea Tairović se sa suprugom vratila sa Maldiva: Pucaju od sreće, a ovo je još jedan razlog za…
Blic 14.02.2026
Proslavom prve godišnjice braka Tea dokazuje važnost sreće i zajedništva Popularnost spontane izjave o Danu zaljubljenih i dalje osvaja fanove na društvenim mrežama Mlada muzička zvezda Tea Tairović kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru iako radi i… »
Vesti dana »
Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman, ukoliko to od mene traže studenti i građani
Morava info pre 6 minutajoš 63 povezane
“To što se desilo u Beogradu je nezamislivo bilo gde u Evropi ili u svetu, skoro da je teroristički čin”: Profesor iz Ljubljane o upadu policije u Rektorat
Nova pre 8 satijoš 34 povezane
Novi Sad: Kolona građana u komemorativnoj šetnji povodom 17 meseci od pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih
Cene nafte pale zbog nade u brzu deeskalaciju situacije na Bliskom istoku
Euronews pre 31 minutajoš 24 povezane
Starmer rekao da neće birati između SAD i EU, ali potrebni su jači odnosi s Evropom
Beta pre 5 satijoš 40 povezanih