Povezane vesti
Paunović bez predaha! Selektor "orlova" već na terenima Super lige Srbije! Imao šta da vidi u Humskoj i na Brdu! (foto)
Kurir 14.02.2026
Bez pauze nakon obaveza na međunarodnoj sceni, Paunović je već u subotu bio na terenima Super lige Srbije. Zajedno sa članom stručnog štaba Miodragom Anđelkovićem, selektor je najpre pratio utakmicu u Humskoj između Partizana i Spartaka, nakon čega su se… »
Veljko Paunović ne staje, prati sve u Srbiji: Selektor ide sa stadiona na stadion, da mu niko ne promakne
Mondo 14.02.2026
Selektor "A" reprezentacije Srbije Veljko Paunović intenzivno prati potencijalne kandidate za nacionalni tim. U subotu je gledao utakmicu Partizan - Spartak Subotica u Humskoj, a odmah posle toga je pratio i uzbudljiv duel Čukaričkog i Vojvodine na… »
Vesti dana »
"Mi smo ovde u mehuru"! Didije Dešan sija od sreće nakon plasmana u polufinale
Večernje novosti pre 5 minutajoš 19 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Odjeknulo više eksplozija na jugu Irana; Netanjahu: IDF ostaje u Libanu koliko god bude potrebno
RTV pre 15 minutajoš 13 povezanih
Danas prijatno letnje vreme, temperatura do 30 stepeni, za vikend promenljivo oblačno i toplo
N1 Info pre 45 minutajoš 14 povezanih
"Naravno da znate da sam ja Srbin", Nikoli Tesli ustaše pobile 119 članova porodice, družio se sa srpskim svecem, a evo šta je rekao o Hrvatima
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Planirate negde za vikend? Spremite se dobro, kako zbog vremena, tako i zbog gužvi koje slede
Telegraf pre 25 minutajoš 6 povezanih