Povezane vesti
"Htela sam da pevam kao Gabi Novak i Tereza Kesovija" Ana Bekuta pokazala poštovanje svim Hrvatima, specijalna gošća Alka Vuica…
Kurir pre 1 dan
Ana Bekuta napravila je spektakl večeras u Zagrebu. Ona je tokom noći uveseljavala narod, a u jednom momentu obradovala je sve svoje fanove iz Hrvatske. - Kad sam kao devojčica i mlada devojka tek maštala da ću jednog dana biti Ana Bekuta htela sam da… »
Bekuta deo koncerta u Zagrebu posvetila Terezi Kesoviji i Gabi Novak: Ovim rečima je objasnila zašto to radi
Telegraf pre 1 dan
Ana Bekuta održala je 14. februara koncert u Areni Zagreb. Pevačica je tokom ceke noći bila emotivna, a na repertoaru se našao i hrvatski blok, odnosno pesme hrvatskih izvođača koje je Ana izrazila želju da izvede pred tamošnjom publikom. - Kad sam kao… »
Vesti dana »
RHMZ: U Bačkoj, Sremu, na zapadu i jugozapadu zemlje kiša, na planinama sneg
Insajder pre 2 minutajoš 29 povezanih
Bez ustupaka za vozače kamiona sa Zapadnog Balkana, savet Evropske komisije da za sada koriste postojeće mehanizme
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih
Ministarstvo finansija za Insajder o akvarijumu: Barijera oko Parka Ušće zbog bezbednosti građana, turska firma angažovana po međudržavnom sporazumu
Insajder pre 4 satijoš 13 povezanih
Državni sekretar SAD u Budimpešti podržao Orbanovu kandidaturu za još jedan mandat
Beta pre 38 minutajoš 29 povezanih