Povezane vesti
"Nije me briga! Nemojte samo da je neko baci na moju kuću": Alka Vuica šokantno reagovala na pitanje o bombi bačenoj na Čolinu…
Blic 15.02.2026
Izrazila je zadovoljstvo zbog dugotrajnosti svoje muzike koja okuplja različite generacije. Nije želela komentarisati vest da je na kuću Zdravka Čolića bačena bomba. Pevačica Alka Vuica bila je jedna od gošći na koncertu Ane Bekute u zagrebačkoj Areni… »
"Nije me briga" Alka Vuica šokantno reagovala na pitanje o bombi bačenoj na Čolinu kuću, pa napustila intervju
Telegraf 15.02.2026
Alka Vuica je bila jedna od nekoliko gostiju kod muzičke dive Ane Bekute na koncertu u Areni Zagreb. U jednom trenutku Alka je razgovarala sa prisutnim novinarima, pred kojima je otkrila neke manje poznate detalje iz života, ali i na čudan način… »
Vesti dana »
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
uživo Pregovori SAD i Irana, Tramp: "Nema potrebe za rezervnim planom - ako ne uspe, završićemo to na drugi način"
NIN pre 14 minutajoš 31 povezana
Ovo su mogući rezultati izbora u Mađarskoj: Na stolu 7 scenarija, evo ko je glavni Orbanov rival
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Američka delegacija u pregovorima pristala da odmrzne iransku imovinu, Bela kuća to demantuje
Sputnik pre 34 minutajoš 87 povezanih
"Od ovog datuma temperatura preko 25 stepeni": Meteorolog Todorović otkrio kakvo će vreme biti do kraja aprila
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane