Povezane vesti

"Moja duša" Oglasio se Veljko Ražnatović iz Rusije, Cecin sin ne skida osmeh sa lica: Stigla Bogdana! (foto)

"Moja duša" Oglasio se Veljko Ražnatović iz Rusije, Cecin sin ne skida osmeh sa lica: Stigla Bogdana! (foto)

Kurir pre 8 sati
Veljko Ražnatović već neko vreme živi u Rusiji gde se priprema za nove uspehe na sportskom planu. Njegova supruga Bogdana je ostala u Srbiji sa sinovima, a svako slobodno vreme koristi da dođe kod njega. Iako je nedavno bila kod Veljka, Bogdana je ponovo… »
"Moja duša" Veljko i Bogdana proslavili Dan zaljubljenih u pravoj zimskoj idili: slikom iz Rusije raznežio sve

"Moja duša" Veljko i Bogdana proslavili Dan zaljubljenih u pravoj zimskoj idili: slikom iz Rusije raznežio sve

Telegraf pre 13 sati
Na Dan zaljubljenih, Veljko Ražnatović objavio je romantičnu fotografiju sa suprugom Bogdanom, koja ga je posetila u Rusiji. Na slici, nastaloj u Moskvi, njih dvoje zagrljeni poziraju u pravoj zimskoj idili. Sneg koji ih okružuje, topli kaputi i osmesi… »
Evo kako su Veljko i Bogdana Ražnatović proslavili Dan zaljubljenih: Romantična fotka zapalila društvene mreže

Evo kako su Veljko i Bogdana Ražnatović proslavili Dan zaljubljenih: Romantična fotka zapalila društvene mreže

Mondo pre 14 sati
Veljko Ražnatović je na Dan zaljubljenih podelio fotografiju sa suprugom Bogdana Ražnatović, koja mu je došla u posetu u Rusiju. Na slici su zagrljeni u Moskvi, okruženi zimskom atmosferom, a njihovi osmesi jasno pokazuju koliko su srećni što su ponovo… »
"Moja duša" Ovako su Veljko Ražnatović i Bogdana proveli Dan zaljubljenih u Rusiji: Oko njih prava bajka, a lajkovi samo…

"Moja duša" Ovako su Veljko Ražnatović i Bogdana proveli Dan zaljubljenih u Rusiji: Oko njih prava bajka, a lajkovi samo…

Blic pre 15 sati
Veljko trenira i oporavlja se u Rusiji, dok mu podrška porodice olakšava izazove. Fotografija je izazvala lavinu lajkova i komentara sa pozitivnim reakcijama. Veljko Ražnatović objavio je na Dan zaljubljenih sliku sa suprugom Bogdanom Ražnatović, koja ga… »

Vesti dana »