Povezane vesti
"Moja duša" Oglasio se Veljko Ražnatović iz Rusije, Cecin sin ne skida osmeh sa lica: Stigla Bogdana! (foto)
Kurir 15.02.2026
Veljko Ražnatović već neko vreme živi u Rusiji gde se priprema za nove uspehe na sportskom planu. Njegova supruga Bogdana je ostala u Srbiji sa sinovima, a svako slobodno vreme koristi da dođe kod njega. Iako je nedavno bila kod Veljka, Bogdana je ponovo… »
"Moja duša" Veljko i Bogdana proslavili Dan zaljubljenih u pravoj zimskoj idili: slikom iz Rusije raznežio sve
Telegraf 15.02.2026
Na Dan zaljubljenih, Veljko Ražnatović objavio je romantičnu fotografiju sa suprugom Bogdanom, koja ga je posetila u Rusiji. Na slici, nastaloj u Moskvi, njih dvoje zagrljeni poziraju u pravoj zimskoj idili. Sneg koji ih okružuje, topli kaputi i osmesi… »
Evo kako su Veljko i Bogdana Ražnatović proslavili Dan zaljubljenih: Romantična fotka zapalila društvene mreže
Mondo 15.02.2026
Veljko Ražnatović je na Dan zaljubljenih podelio fotografiju sa suprugom Bogdana Ražnatović, koja mu je došla u posetu u Rusiju. Na slici su zagrljeni u Moskvi, okruženi zimskom atmosferom, a njihovi osmesi jasno pokazuju koliko su srećni što su ponovo… »
"Moja duša" Ovako su Veljko Ražnatović i Bogdana proveli Dan zaljubljenih u Rusiji: Oko njih prava bajka, a lajkovi samo…
Blic 15.02.2026
Veljko trenira i oporavlja se u Rusiji, dok mu podrška porodice olakšava izazove. Fotografija je izazvala lavinu lajkova i komentara sa pozitivnim reakcijama. Veljko Ražnatović objavio je na Dan zaljubljenih sliku sa suprugom Bogdanom Ražnatović, koja ga… »
Vesti dana »
SAD: Iran ne može da locira mine u Ormuskom moreuzu, otežano ponovno otvaranje puta
NIN pre 16 minutajoš 53 povezane
Astronauti misije Artemis II bezbedno se vratili na Zemlju nakon istorijskog puta oko meseca
Nedeljnik pre 51 minutajoš 32 povezane
Pobeda Denvera nad Oklahomom u utakmici bez zvezda, Nikola Topić briljirao
Danas pre 2 satajoš 38 povezanih
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, ne možemo rušiti svoju kuću dok duvaju orkani u svetu
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih