Povezane vesti
"Verujem da mi je smestila ljubavnica mog muža da ga varam" Ispovest žene Nikole Pekovića: "Videla sam poruke"
Telegraf 15.02.2026
Violeta Peković, još uvek zakonita supruga bivšeg košarkaša i sportskog funkcionera Nikole Pekovića, odlučila je da progovori za domaće medije o svom braku. Iako naglašava da nije javna ličnost i da nikada nije težila medijskoj pažnji, višegodišnji… »
"Verujem da mi je ljubavnica mog muža smestila aferu da ga varam" Ispovest zakonite supruge Nikole Pekovića: "U telefonu sam…
Blic 15.02.2026
Problemi u braku intenzivirali su se krajem 2023. godine Violeta izražava zabrinutost za budućnost svoje porodice Još uvek zakonita žena bivšeg košarkaša i sportskog funkcionera Nikole Pekovića,Violeta Peković, rešila je da progovori za domaće medije o… »
"Sumnjam da mi je ljubavnica mog muža smestila aferu da ga varam": Šok ispovest žene Nikole Pekovića
Mondo 15.02.2026
Supruga bivšeg košarkaša i sportskog funkcionera Nikole Pekovića, Violeta Peković, prvi put je odlučila da javno iznese svoju stranu priče. Iako, kako kaže, nije javna licnost i nikada nije želela medijsku pažnju, tvrdi da su je okolnosti i višegodišnji… »
"Verujem da mi je ljubavnica mog muža smestila aferu da ga varam" Prva šok ispovest zakonite supruge Nikole Pekovića -…
Kurir 15.02.2026
Supruga bivšeg košarkaša i sportskog funkcionera Nikole Pekovića, Violeta Peković, prvi put je odlučila da javno iznese svoju stranu priče. Iako, kako kaže, nije javna licnost i nikada nije želela medijsku pažnju, tvrdi da su je okolnosti i višegodišnji… »
Vesti dana »
Netanjahu zapretio: Pojačavamo intenzitet operacija u Libanu i tampon zonama
Večernje novosti pre 6 satijoš 34 povezane
(Foto) Vojska Srbije doprema vodu građanima Čačka i Gornjeg Milanovca posle havarije s cevovodom: Raspoređene auto-cisterne
Blic pre 9 satijoš 22 povezane
Vučković o Mićunoviću: Život posvetio borbi za dijalog, demokratiju, podelu vlasti i odgovorni parlament
N1 Info pre 11 satijoš 53 povezane
Kreće pakao! Srbija se već „crveni“ od vrućine! Sutra se pržimo kao usred jula, RHMZ upozorava na opasan UV indeks
Dnevnik pre 1 danjoš 28 povezanih