Povezane vesti
Siner: Naučio sam mnogo od Đokovića u Melburnu
Vesti online pre 1 dan
Janik Siner se naredne nedelje u Dohi vraća na teren posle polufinalne eliminacije sa Australijan opena protiv Novaka Đokovića. U taj meč je Italijan ušao sa nekoliko aduta – kao osvajač dve poslednje titule, kao pobednik protiv Srbina u pet poslednjih… »
Siner: Naučio sam mnogo od Đokovića u Melburnu
Sport klub pre 1 dan
Janik Siner se naredne nedelje u Dohi vraća na teren posle polufinalne eliminacije sa Australijan opena protiv Novaka Đokovića. U taj meč je Italijan ušao sa nekoliko aduta – kao osvajač dve poslednje titule, kao pobednik protiv Srbina u pet poslednjih… »
Italijan preboleo poraz od Novaka, Siner poručio: "Mnogo sam naučio od Đokovića..."
Telegraf pre 1 dan
Italijanski teniser Janik Siner se vraća na ATP tur dve nedelje posle poraza od Novaka Đokovića u polifinalu Australijan opena. Iako su ga svi smatrali favoritom, zbog broja godina, pozicije na rang listi, ali i prethodnih nekoliko međusobnih duela… »
Vesti dana »
Nastavljaju se protesti poljoprivrednika: Od jutros traktorima blokirana i raskrsnica u Rači
NIN pre 3 satajoš 11 povezanih
RHMZ najavio u utorak sneg širom Srbije: Apeluju se na oprez u saobraćaju
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 29 povezanih
Kako će kamiondžije iz regiona reagovati na novu poruku iz Brisela – blokadom ili čekanjem
Sputnik pre 50 minutajoš 18 povezanih
Državni sekretar SAD u Budimpešti podržao Orbanovu kandidaturu za još jedan mandat
Beta pre 45 minutajoš 30 povezanih