Povezane vesti
Siner: Naučio sam mnogo od Đokovića u Melburnu
Vesti online 15.02.2026
Janik Siner se naredne nedelje u Dohi vraća na teren posle polufinalne eliminacije sa Australijan opena protiv Novaka Đokovića. U taj meč je Italijan ušao sa nekoliko aduta – kao osvajač dve poslednje titule, kao pobednik protiv Srbina u pet poslednjih… »
Siner: Naučio sam mnogo od Đokovića u Melburnu
Sport klub 15.02.2026
Janik Siner se naredne nedelje u Dohi vraća na teren posle polufinalne eliminacije sa Australijan opena protiv Novaka Đokovića. U taj meč je Italijan ušao sa nekoliko aduta – kao osvajač dve poslednje titule, kao pobednik protiv Srbina u pet poslednjih… »
Italijan preboleo poraz od Novaka, Siner poručio: "Mnogo sam naučio od Đokovića..."
Telegraf 15.02.2026
Italijanski teniser Janik Siner se vraća na ATP tur dve nedelje posle poraza od Novaka Đokovića u polifinalu Australijan opena. Iako su ga svi smatrali favoritom, zbog broja godina, pozicije na rang listi, ali i prethodnih nekoliko međusobnih duela… »
Vesti dana »
Ovo su zadaci iz matematike sa male mature 2026: Pogledajte kompletan test koji su danas polagali osmaci
NIN pre 27 minutajoš 43 povezane
Novi susret Evropljana sa američkim predsednikom: Trampove uvrede pokazuju koliko su zategnuti njegovi odnosi sa liderima G7
Danas pre 37 minutajoš 43 povezane
Set izmena za unapredjenje pravosudnih zakona sutra pred narodnim poslanicima
RTV pre 12 minutajoš 19 povezanih
Vučić se upisao u knjigu počasnih gostiju u zgradi parlamenta u Tbilisiju
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
Mundijal UŽIVO: Razigrane policajke, bujne grudi i tuča navijača
Sport klub pre 12 minutajoš 34 povezane