Povezane vesti

I JA SE BORIM, A TI? Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka u Kragujevcu (FOTO)

I JA SE BORIM, A TI? Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka u Kragujevcu (FOTO)

InfoKG pre 5 sati
Pod sloganom "I JA SE BORIM, A TI?", u Kragujevcu se danas obeležava Svetski dan dece obolele od raka i to na Trgu vojvode Radomira Putnika i u Šoping centru "Big fashion Kragujevac". Organizator programa je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od… »
Povodom Svetskog dana dece obolele od raka danas u 38 mesta akcije NURDOR-a

Povodom Svetskog dana dece obolele od raka danas u 38 mesta akcije NURDOR-a

Serbian News Media pre 6 sati
Povodom Svetskog dana dece obolele od raka, 15. februara, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka ( NURDOR) će danas u 38 gradova i opština Srbije pirrediti humanitarne i edukativne akcije. Biće susreta dece, roditelja, medicinskih radnika… »
NURDOR obeležava Svetski dan dece obolele od raka u 38 gradova Srbije

NURDOR obeležava Svetski dan dece obolele od raka u 38 gradova Srbije

Rešetka pre 6 sati
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR danas, 15. februara, organizuje susrete dece, roditelja, zdravstvenih radnika, volontera i donatora u 38 gradova širom Srbije, povodom obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka. Akcija će… »
Svetski dan dece obolele od raka obeležava se akcijama NURDOR-a širom Srbije

Svetski dan dece obolele od raka obeležava se akcijama NURDOR-a širom Srbije

Insajder pre 7 sati
Povodom Svetskog dana dece obolele od raka, 15. februara, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) će danas u 38 gradova i opština Srbije pirrediti humanitarne i edukativne akcije. Biće susreta dece, roditelja, medicinskih radnika… »
Povodom Svetskog dana dece obolele od raka: Akcije NURDOR-a danas u Novom Sadu i još 37 mesta

Povodom Svetskog dana dece obolele od raka: Akcije NURDOR-a danas u Novom Sadu i još 37 mesta

Radio 021 pre 8 sati
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR će danas, 15. februara organizovati susrete dece, roditelja, medicinskih radnika, volontera, donatora u 38 gradova širom zemlje. Akcija se organizuje povodom Svetskog dana dece obolele od raka… »

Vesti dana »