Povezane vesti
Jelena Karleuša pikirala budućeg zeta! "Samo si godinu dana stariji od moje Atine, oduševljena sam"
Telegraf 15.02.2026
Denijal Skender zapevao je večeras na velelepnoj sceni "Pinkovih zvezda" i to sa pesmom Adila Maksutovića "Ljubi me po sećanju", a njegova mentorka je Jelena Karleuša. Nakon ovoga, Denijal je ubrzao ritam, pa je izveo čuvenu Luisovu pesmu "Sve se osim… »
Karleuša želi da joj ovaj momak iz Pinkovih zvezda bude zet! Mladi pevač ostao oduševljen, evo kako izgleda
Kurir 15.02.2026
Denijal Skender zapevao je večeras na velelepnoj sceni "Pinkovih zvezda" i to sa pesmom Adila Maksutovića "Ljubi me po sećanju", a njegova mentorka je Jelena Karleuša. Nakon ovoga, Denijal je ubrzao ritam, pa je izveo čuvenu Luisovu pesmu "Sve se osim… »
Karleuša pikirala budućeg zeta: Samo si godinu dana stariji od moje Atine! Mladi pevač odmah pristao: Vidite kakvu punicu imam!…
Kurir 15.02.2026
Denijal Skender zapevao je večeras na velelepnoj sceni " Pinkovih zvezda" i to sa pesmom Adila Maksutovića "Ljubi me po sećanju", a njegova mentorka je Jelena Karleuša. Nakon ovoga, Denijal je ubrzao ritam, pa je izveo čuvenu Luisovu pesmu "Sve se osim… »
Vesti dana »
Linda Noskova u trećem kolu US Opena: Šampionka Vimbldona rutinski srušila Lalanu Tararudi
Kurir pre 43 minutajoš 55 povezanih
"Postoje šanse za rešavanje sukoba": Putinove reči nagoveštavaju kraj rata u Ukrajini?
Večernje novosti pre 2 minutajoš 21 povezana
Nije im oprostio ni posle 30 godina: Ovo je skrivena kamera zbog koje je Dr Igi zgrozio javnost VIDEO
Nova pre 8 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Spreman sam za razgovor sa Putinom kada Moskva bude spremna za mirovni sporazum
Insajder pre 12 minutajoš 20 povezanih