Povezane vesti
Jelena Karleuša pikirala budućeg zeta! "Samo si godinu dana stariji od moje Atine, oduševljena sam"
Telegraf pre 4 dana
Denijal Skender zapevao je večeras na velelepnoj sceni "Pinkovih zvezda" i to sa pesmom Adila Maksutovića "Ljubi me po sećanju", a njegova mentorka je Jelena Karleuša. Nakon ovoga, Denijal je ubrzao ritam, pa je izveo čuvenu Luisovu pesmu "Sve se osim… »
Karleuša želi da joj ovaj momak iz Pinkovih zvezda bude zet! Mladi pevač ostao oduševljen, evo kako izgleda
Kurir pre 3 dana
Denijal Skender zapevao je večeras na velelepnoj sceni "Pinkovih zvezda" i to sa pesmom Adila Maksutovića "Ljubi me po sećanju", a njegova mentorka je Jelena Karleuša. Nakon ovoga, Denijal je ubrzao ritam, pa je izveo čuvenu Luisovu pesmu "Sve se osim… »
Karleuša pikirala budućeg zeta: Samo si godinu dana stariji od moje Atine! Mladi pevač odmah pristao: Vidite kakvu punicu imam!…
Kurir pre 3 dana
Denijal Skender zapevao je večeras na velelepnoj sceni " Pinkovih zvezda" i to sa pesmom Adila Maksutovića "Ljubi me po sećanju", a njegova mentorka je Jelena Karleuša. Nakon ovoga, Denijal je ubrzao ritam, pa je izveo čuvenu Luisovu pesmu "Sve se osim… »
Vesti dana »
Iz Srbije u BiH hteo da prenese pet miliona! Otvorili mu auto na granici, pa videli gepek pun keša i lažna dokumenta
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Janko Baljak: Nakon silovanja institucija, postavljana poslušnika, sistematskog uništavanja umetnosti, najmanje što možemo da uradimo je da bojkotujemo ćaci Fest
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Mesarović: Uspostavljeno uredno snabdevanje strujom na celoj teritoriji Srbije (video)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana