Povezane vesti
"Rekla sam joj..." U jeku skandala u kojem se našla Milica, Andreana Čekić joj je dala savet: "Ako treba..."
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Milica Todorović porodila se 3. februara a odmah nakon toga našla se u centru skandala zbog vesti koja je dospela u javnost da je otac njenog deteta navodno oženjen čovek. Osim toga u javnost je istupila i njegova supruga Lj. M. sa kojom je 19… »
Novi dečko pevačice u braku s drugom ženom, a bivši završio iza rešetaka: Evo šta je tad pričala Milica Todorović
Mondo pre 16 sati
Pevačica Milica Todorović poslednjih dana se nalazi u centru pažnje domaće javnosti, nakon što se oglasila supruga njenog partnera, s kojim je dobila sina, i otkrila da je udata za njega i da ima dvoje dece. Pripadnici estrade su stali na stranu… »
Milica Todorović se osećala prevareno i iskorišćeno! Nakon skandala koji je napravio njen bivši pevačica očajna: Šok detalji…
Kurir pre 16 sati
Milica Todorović nije mogla da dođe sebi nakon što je policija privela, po Interpolovoj poternici, njenog bivšeg verenika Maria B. za krvično delo prevara i falsifikovanje. Pevačica je tada verovala da je konačno pronašla svoju srodnu dušu i nekog pored… »
"Dragi Bože..." Milica Todorović se oglasila u jeku drame koja ju je zadesila: "Plakala si noćima, ideš dalje"
Telegraf pre 19 sati
Pevačica Milica Todorović se nedavno porodila i na svet donela sina kojem je dala ime Bogdan. Ubrzo nakon ove srećne vesti, pevačica se suočila sa skandalom, nakon što je u javnost procurila vest da je otac njenog deteta navodno oženjen. U medijima su se… »
"Neka isključi internet" Andreana Čekić otkrila da li poznaje oženjenog oca deteta Milice Todorović: "Šta je istina, šta nije…
Blic pre 20 sati
Njena koleginica, Andreana Čekić, izrazila je podršku Milici tokom gostovanja u emisiji. Milica je viđena u svakodnevnim aktivnostima sa kućnim ljubimcem. Pevačica Milica Todorović našla se u centru skandala zbog vesti koja je dospela u javnost da je… »
"Bila sam dobra ljubavnica, ali sam pazila da ga ne razvedem": Ove naše pevačice su volele oženjene i nisu to krile
Mondo pre 24 sata
U jeku drame sa našom poznatom pevačicom Milicom Todorović, koju je nakon samog porođaja optužila žena, koja je navodno supruga njenog partnera, a sa kojim je Milica dobila dete, osvrnućemo se na afere koje dokazuju da ovo nije izolovan slučaj. Iako je… »
"POGLEDAJTE PRVO U SVOJE DVORIŠTE" Andreana Čekić o haosu oko oženjenog partnera Milice Todorović: Dovoljno o tome govori…
Kurir pre 1 dan
Andreana Čekić otvoreno je stala uz koleginicu Milicu Todorović, koja se nedavno porodila i na svet donela dečaka Bogdana, a potom se našla u centru skandala zbog veze sa oženjenim muškarcem, koji je otac njenog deteta. - Uz Milicu sam. Ne znam zašto se… »
"Ljudi zapravo ne znaju istinu", pevačica progovorila o drami Milice Todorović: "To govori kakva je ona osoba"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Andreana Čekić progovorila je o novoj pesmi, ali i o temi koja već danima privlači pažnju javnosti - Milici Todorović. Pesma "E-75", duet Andreana Čekić i njenog dugogodišnjeg saradnika Dejana Kostića, brzo je osvojila publiku. Andreana je sa… »
Vesti dana »
EU odbila predloge Transportne zajednice Srbije, najavljen nov protest
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 15 povezanih
Ministarstvo finansija za Insajder o akvarijumu: Barijera oko Parka Ušće zbog bezbednosti građana, turska firma angažovana po međudržavnom sporazumu
Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih
Viktor Orban i Marko Rubio razgovarali o uslovima za mađarsku kupovinu NIS-a
Nova ekonomija pre 38 minutajoš 21 povezana