Povezane vesti
"Na silu me pipao među nogama, a druge žene su se smejale" Bila dve godine u Epstajnovom paklu, ovako je završila u kandžama…
Kurir pre 4 dana
Mreža trgovine ljudima koju je vodio Džefri Epstajn protezala se sve do južnog rta Afrike, održavana, kako tvrdi jedna od žrtava, "nevidljivim lancima" psihološkog zatočeništva koji su njegove žrtve godinama držali u klopci. - Nevidljivi lanci su dobar… »
Svedočenje Epstajnove žrtve: "Smejale su se dok me je seksualno zlostavljao u avionu" FOTO
B92 pre 4 dana
Mreža trgovine ljudima koju je vodio Džefri Epstajn protezala se sve do južnog Kejpa Afrike, održavana nevidljivim lancima psihološkog zarobljavanja, koji su godinama držali u pokornosti žrtve. "Nevidljivi lanci su dobar opis, bilo je kao da sam bila… »
Vesti dana »
"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika": Aleksandar Kos nakon brutalne tuče u centru Beograda: "Za Čedu bih dao život"
Blic pre 58 minutajoš 32 povezane
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu
Radio sto plus pre 7 satijoš 15 povezanih
Deveti dan protesta mlekara: Blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 20 povezanih