Povezane vesti
"Na silu me pipao među nogama, a druge žene su se smejale" Bila dve godine u Epstajnovom paklu, ovako je završila u kandžama…
Kurir 15.02.2026
Mreža trgovine ljudima koju je vodio Džefri Epstajn protezala se sve do južnog rta Afrike, održavana, kako tvrdi jedna od žrtava, "nevidljivim lancima" psihološkog zatočeništva koji su njegove žrtve godinama držali u klopci. - Nevidljivi lanci su dobar… »
Svedočenje Epstajnove žrtve: "Smejale su se dok me je seksualno zlostavljao u avionu" FOTO
B92 pre 31 dana
Mreža trgovine ljudima koju je vodio Džefri Epstajn protezala se sve do južnog Kejpa Afrike, održavana nevidljivim lancima psihološkog zarobljavanja, koji su godinama držali u pokornosti žrtve. "Nevidljivi lanci su dobar opis, bilo je kao da sam bila… »
Vesti dana »
Nova mera Vlade: Država pušta dizel iz rezervi, produžena zabrana izvoza nafte i naftnih derivata
NIN pre 25 minutajoš 136 povezanih
Jedan ga ubio, drugi pomogao da se unište dokazi: Uhapšena dvojica Zrenjaninaca zbog ubistva, telo žrtve pronađeno u Tisi
Blic pre 20 minutajoš 19 povezanih
Režim u Iranu je 'netaknut, ali oslabljen': Američki obaveštajci
BBC News pre 20 minutajoš 22 povezane
Nikola Jokić najefikasniji u porazu Denvera od Memfisa, ali i sa dvocifrenim brojem grešaka
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih
U Crnoj Gori preminuo student koji je pao sa četvrtog sprata Studentskog doma u Kotoru
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih