Povezane vesti
"Ona mora da prizna" Perućica progovorio o raskidu s Prijovićkom: "Nikad joj nisam rekao da sam je prevario"
Telegraf 15.02.2026
Pevač Ljuba Perućica svojevremeno je bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Aleksandrom Prijović, a njihova romansa tada je bila među najpraćenijima na estradi. Danas oboje imaju svoje porodice, ali Ljuba se prisetio njihove veze, govorio o razlozima raskida… »
"Prevario sam je, molila me je da ne idem": Ljuba Perućica nikada iskrenije o vezi sa Prijom, izneo šok detalje
Mondo 15.02.2026
Ljuba Perućica govorio je o svom životu, detinjstvu i ljubavi sa Aleksandrom Prijović. Danas su u srećnim brakovima i uživaju u porodičnoj idili sa svojim partnerima i decom, a nekada su bili ljubavni par o kome se mnogo pričalo. Pevač se prisetio… »
"Prevario sam je, muško sam" Ljuba Perućica prvi put o razlogu raskida sa Aleksandrom Prijović: "Tata me je savetovao"
Blic 15.02.2026
Priznao je da je bio neveran tokom njihove veze Pevač je otkrio razloge prekida Ljuba Perućica bio je svojevremeno u vezi sa muzičkom zvezdom Aleksandrom Prijović. Perućica je ispričao za domaće medije, kako je veza pukla, te da je pevačicu varao. Ljuba… »
"Spakovao sam kofere, molila me je da ne idem" Ljuba Perućica prvi put javno o ljubavi sa Prijom: Istina je da sam je prevario
Kurir 15.02.2026
Ljuba Perućica govorio je o svom životu, detinjstvu i ljubavi sa Aleksandrom Prijović. Danas su u srećnim brakovima i uživaju u porodičnoj idili sa svojim partnerima i decom, a nekada su bili ljubavni par o kome se mnogo pričalo. Pevač se prisetio… »
Vesti dana »
Ministar: Pakistan izrazio nadu u konstruktivne pregovore SAD i Irana
Euronews pre 23 minutajoš 63 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 12. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano i toplo
Serbian News Media pre 24 minutajoš 24 povezane
Oglasio se Miško Ražnatović! Za Nikolu Topića prvi od mnogih...
Dnevnik pre 4 minutajoš 45 povezanih
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, ne možemo rušiti svoju kuću dok duvaju orkani u svetu
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih