Povezane vesti
"Prevario sam je, molila me je da ne idem": Ljuba Perućica nikada iskrenije o vezi sa Prijom, izneo šok detalje
Mondo pre 8 sati
Ljuba Perućica govorio je o svom životu, detinjstvu i ljubavi sa Aleksandrom Prijović. Danas su u srećnim brakovima i uživaju u porodičnoj idili sa svojim partnerima i decom, a nekada su bili ljubavni par o kome se mnogo pričalo. Pevač se prisetio… »
"Nikad joj nisam rekao da sam je prevario", Perućica otkrio razlog raskida sa Prijovićkom: "Svega je bilo"
Telegraf pre 8 sati
Pevač Ljuba Perućica svojevremeno je bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Aleksandrom Prijović, a njihova romansa tada je bila među najpraćenijima na estradi. Danas oboje imaju svoje porodice, ali Ljuba se prisetio njihove veze, govorio o razlozima raskida… »
"Prevario sam je, muško sam" Ljuba Perućica prvi put o razlogu raskida sa Aleksandrom Prijović: "Tata me je savetovao"
Blic pre 9 sati
Priznao je da je bio neveran tokom njihove veze Pevač je otkrio razloge prekida Ljuba Perućica bio je svojevremeno u vezi sa muzičkom zvezdom Aleksandrom Prijović. Perućica je ispričao za domaće medije, kako je veza pukla, te da je pevačicu varao. Ljuba… »
"Spakovao sam kofere, molila me je da ne idem" Ljuba Perućica prvi put javno o ljubavi sa Prijom: Istina je da sam je prevario
Kurir pre 9 sati
Ljuba Perućica govorio je o svom životu, detinjstvu i ljubavi sa Aleksandrom Prijović. Danas su u srećnim brakovima i uživaju u porodičnoj idili sa svojim partnerima i decom, a nekada su bili ljubavni par o kome se mnogo pričalo. Pevač se prisetio… »
Vesti dana »
Završen skup u Orašcu, studenti veruju da će početak promena u Srbiji početi pobedom na lokalnim izborima u Aranđelovcu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 8 povezanih
Peti dan protesta mlekara – "blokade upozorenja" na deset lokacija
Sputnik pre 6 satijoš 33 povezane
Bivši komandant Kopnene vojske Srbije general Simović osuđen na šest meseci zatvora: Prekršio Zakon o tajnosti podataka
Jug press pre 9 satijoš 6 povezanih