Povezane vesti
Anđela Đuričić prvi put u javnosti posle raskida sa Gastozem! Volela bih da me neko voli, ali... (video)
Kurir pre 1 dan
Anđela Đuričić progovorila je o raskidu sa Nenadom Marinkovićem Gastozem. Ona ne krije da joj je krivo, ali i da je zavolela život, uprkos bolnom raskidu. - Uvek sam cvetala, ne samo posle raskida. Najlepši smo svakako kad smo zaljubljeni. Volim da me… »
"Ništa od pomirenja" Anđela Đuričić prvi put nakon raskida sa Gastozom, pa otkrila da li ulazi u rijaliti
Telegraf pre 24 sata
Bivša učesnica rijalitija "Elita", Anđela Đuričić, otkrila je da se trenutno neće vraćati u rijaliti i da svoje planove usmerava na nova putovanja i lične projekte. Iako se nedavno spekulisalo o njenom ulasku u voditeljske vode, Anđela je naglasila da za… »
Prvi intervju Anđele Đuričić posle raskida Otkrila sve o Gastozu i voditeljskom poslu: "Nema ništa od pomirenja, opet idem na…
Blic pre 1 dan
Objašnjava kako je putovala u Abu Dabi i posetila Tajland Za sada uživa u životu i cilj joj je da samo putuje Bivša učesnica rijalitija "Elita" Anđela Đuričić otkrila je da se neće miriti sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Naime, ona je za Blic otkrila da… »
Anđela Đuričić prvi put u javnosti nakon raskida sa Gastozom otkrila da li ulazi u Elitu: "Roditelji će me ubiti"
Mondo pre 1 dan
Anđela Đuričić vratila se sa odmora, a za let se odlučila za jedan zanimljiv, ali i opušten stajling. Iako je nedavno raskinula sa Nenadom Marinkovićem Gastozem, ona nije skidala osmeh sa lica. Pred našim kamerama je otkrila da li planira ponovo da se… »
Anđela Đuričić prvi put o raskidu sa Gastozem: Dok on ljubi drugu, ona ne krije koliko joj je teško
Mondo pre 1 dan
Anđela Đuričić progovorila je o raskidu sa Nenadom Marinkovićem Gastozem. Ona ne krije da joj je krivo, ali i da je zavolela život, uprkos bolnom raskidu. Poslušajte celu izjavu Anđele Đuričić: Ona je govorila i o potencijalom ulasku u rijaliti: "Sada u… »
Vesti dana »
EU odbila sve predloge vozača kamiona iz Zapadnog Balkana, najavljeni protesti
In medija pre 37 minutajoš 15 povezanih
Oglasilo se Ministarstvo finansija o ogradi oko Parka Ušće: Postavljena zbog bezbednosti građana
Danas pre 43 minutajoš 12 povezanih
Orban sa Rubiom razgovarao o uslovima pod kojima MOL može da kupi deo NIS-a
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana